Tienerslaapkamers

Als een kind eenmaal de tienerleeftijd bereikt dan wil het vaak een nieuwe kamer. Stoerder of juist romantisch. Volwassener ook. De knuffels en poppenhuizen maken plaats voor posters van idolen. De tienerkamer moet een kamer zijn waarin je met vrienden of vriendinnen kan ‘chillen’. Dit is het domein waarin kinderen hun stap naar volwassenheid zetten.
Bij De Beddenspecialist kunt u, onder het genot van een kopje koffie, een kijkje nemen van wat er allemaal mogelijk is en de ideale tienerslaapkamer samenstellen.

Welk merk tienerslaapkamer past bij jou?

Vroomshoop Meubelen is een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van comfortabele slaapkamermeubelen voor de Benelux. Al meer dan 60 jaar maken zij kwaliteitsproducten voor uw slaapkamer.Kids is de tienerslaapkamer collectie van Vroomshoop Meubelen. In de Kids collectie (Quint & Troy) vindt u naast verschillende modellen tienerledikanten ook kasten, bureaus en andere bijmeubelen. Kortom, u kunt uw eigen ideale tienerslaapkamer samen stellen met meubelen uit de Kids collectie.

Hieronder geven wij meer informatie over de modellen Quint en Troy.

Tienerslaapkamer Quint

De tienerkamer Quint is eenvoudig en tijdloos.

Door vele keuze kleuren is de slaapkamer helemaal naar eigen smaak in te richten.

Technische details // De Quint kamer bestaat uit een ledikant, stel opbergladen en een nachtkastje en is uit te breiden met kasten uit de Inside collectie. Bijvoorbeeld Practica of Impact. Per onderdeel kiest u een lakkleur. In het Modeloverzicht vind u meer informatie hierover.

Belangrijke voordelen

  • De laden bieden ruime opbergmogelijkheden
  • Degelijke constructie en eenvoudig zelf te monteren
  • Leverbaar in meerdere kleurcombinaties
  • Het nachtkastje is voorzien van zelfsluitende laden
  • Prima prijs/ kwaliteitsverhouding

Tienerslaapkamer Troy

Troy is een tijdloos model tienerkamer, helemaal naar eigen smaak in te richten met de diverse bijmeubelen en keuze uit de vele accentkleuren.

Technische details // Naast het ledikant zijn er diverse bijmeubelen, zoals de riante opbergladen onder het ledikant, het nachtkastje, bureau en garderobekast. De basis is wit eiken in combinatie met alpine wit. Daarnaast kiest u uit de vele accentkleuren, onder andere op het voet- en hoofdeinde en de opbergladen. Voor de accentkleuren kunt u kiezen uit al onze lopende lakkleuren.

Belangrijke voordelen

  • Er zijn diverse accentkleuren mogelijk.
  • Tijdloos tienerledikant met diverse bijmeubelen.
  • De Troy is eenvoudig zelf te monteren.

Wilt u de modellen in het echt bewonderen samen met uw tiener?

Kom gerust eens langs of bel 020-631 64 94.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!