Welk MLine matras past het beste bij u?

De MLine matrassen leggen de focus op het actieve leven dat u naast uw nachtrust beleefd. Wanneer u optimaal slaapcomfort ervaart zult u merken dat de dagelijkse bezigheden een stuk aangenamer worden. Om overdag maximaal te presteren moet u uw nachtrust gebruiken om te herstellen. De MLine matrassen zijn gemaakt van visco-elastisch schuim dat zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Daarnaast is de ventilatie uitmuntend.

Voordelen van MLine matrassen:

  • Uitstekende ondersteuning
  • Voortreffelijke drukverdeling
  • Goede ventilatie
  • Uitmuntend comfort

Kom langs en ervaar zelf bij De Beddenspecialist!

Het is heel belangrijk om een matras te zien en te voelen. Wij begrijpen als geen ander dat u alleen voor de beste kwaliteit gaat. Ieder persoon en lichaam is anders in wensen en behoeften. Kom daarom gerust langs bij ons in de winkel in Amsterdam en wij geven u graag het gewenste advies! Door onze jarenlange ervaring in de matrassen kunnen wij gegarandeerd het perfecte matras voor u vinden. Wilt u meer informatie? Wij staan graag voor u klaar! U kunt gerust eens contact met ons opnemen. Bel naar 020-631 64 94 of mail naar info@debeddenspecialist.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte matras voor het ultieme slaapcomfort.

MLine slow motion 3 en 4

Mline slow motion 3 en 4

De Slow Motion 3 en 4 hebben als basis een opencellig stevig HR-schuim en de unieke Clima Support laag zorgt voor een optimale ventilatie. De insnijdingen in de toplaag zijn per zone verschillend, waardoor de druk goed verdeeld wordt over uw gehele lichaam. Het matras is 22 cm hoog. Met een Slow Motion 3 of 4 bent u elke ochtend goed uitgerust en begint u weer helemaal fit aan een nieuwe dag.

Lees verder
MLine slow motion matras 5 en 6

MLine Slow Motion 5 en 6

De eerste combinaties uit de HYBRID Series zijn de Slow Motion 5 en 6. Deze hybride matrassen zijn opgebouwd uit een basislaag van pocketveren met daarop een laag HR-schuim. Deze combinatie verhoogt het comfort en zorgt ervoor dat u gemakkelijker draait in bed.

Lees verder
MLine Slow motion

MLine Slow Motion 7 en 8

Kiest u voor de Slow Motion HYBRID 7 of 8? Dan kiest u voor de premium onder de Slow Motion matrassen. In de Slow Motion HYBRID Premium 7 en 8 zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. De basis van de matras is een 7-zones pocketvering, zodat uw lichaam op de juiste plaatsen wordt ondersteund.

Lees verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!