MLine matrassen en toppers

Klik hier voor de huidige MLine acties.

Matrassen

Bij De Beddenspecialist voeren we twee lijnen van Mline matrassen:

De Cool Motion serie


In deze serie met klimaatregulerende tijk omhulde koud- en traagschuim matrassen is de nieuwste techniek verwerkt.

en

De Iconic serie


Deze schuimmatrassen combineren de nieuwste technieken met een Talalay latex toplaag, waardoor het voelt als slapen op lucht.

Toppers

Wij leveren ook toppers van Mline, te weten:

 


MLine Cool Motion 8

Matrassen van MLine

Er is geen one size fits all matras. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder M line matras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper.

M Line matrassen worden aangeraden door topsporters en fysiotherapeuten

Ondersteuning

De matrassen van M line zijn onderscheidend door ondersteuning, ventilatie en drukverdeling. De mate van ondersteuning wordt bepaald door de techniek, materialen en lagen die in de matrassen voorkomen. Omdat M line matrassen als basis koudschuim en visco-elastisch schuim hebben is er bij ieder matras per definitie een goede ondersteuning. Afhankelijk van je bouw, lighouding en slaappatroon heb je meer of minder ondersteuning nodig. Voor advies over het matras dat het beste bij je past kun je de matrassenwijzer invullen.

Ventilatie

Wanneer je slaapt verlies je gemiddeld tot een halve liter vocht. Een goede ventilatie in je matras is essentieel om dit vocht af te voeren en om een prettig slaapklimaat te garanderen. Ieder M line matras is daarom voorzien van opencellig schuim, wat lucht, vocht en warmte makkelijk doorlaat. Dit geeft ieder matras een goed basisniveau in ventilatie. Afhankelijk van je persoonlijke wensen qua slaapklimaat kan een specifiek matras geschikter voor je zijn, in een aantal van de M line matrassen zijn extra lagen toegevoegd die zorgen voor een betere ventilatie.

Drukverdeling

Wanneer je in een bed ligt drukken de zwaartepunten van je lichaam in het matras. Een goed matras herkent de drukpunten en verdeelt deze over een breder oppervlak van je lichaam. Dit is wat drukverdeling betekent. Een stelregel hierin is: hoe beter de drukverdeling wordt aangepast op je lichaam, hoe comfortabeler je ligt. Het materiaal waar M line matrassen van gemaakt worden bevatten de nieuwste technieken voor een optimale drukverdeling, waardoor ieder matras een uitstekend basisniveau heeft.

Kom langs en ervaar zelf bij De Beddenspecialist!

Het is heel belangrijk om een matras te zien en te voelen. Wij begrijpen als geen ander dat u alleen voor de beste kwaliteit gaat. Ieder persoon en lichaam is anders in wensen en behoeften. Kom daarom gerust langs bij ons in de winkel in Amsterdam en wij geven u graag het gewenste advies! Door onze jarenlange ervaring in de matrassen kunnen wij gegarandeerd het perfecte matras voor u vinden. Wilt u meer informatie? Wij staan graag voor u klaar! U kunt gerust eens contact met ons opnemen.

Bel naar 020-631 64 94 of mail naar info@debeddenspecialist.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte matras voor het ultieme slaapcomfort.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!