MLine matrassen

Welk MLine matras past het beste bij u?

De MLine matrassen leggen de focus op het actieve leven dat u naast uw nachtrust beleefd. Wanneer u optimaal slaapcomfort ervaart zult u merken dat de dagelijkse bezigheden een stuk aangenamer worden. Om overdag maximaal te presteren moet u uw nachtrust gebruiken om te herstellen. De MLine matrassen zijn gemaakt van visco-elastisch schuim dat zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Daarnaast is de ventilatie uitmuntend.

Voordelen van MLine matrassen:

  • Uitstekende ondersteuning
  • Voortreffelijke drukverdeling
  • Goede ventilatie
  • Uitmuntend comfort

 

Kom langs en ervaar zelf bij De Beddenspecialist!

Het is heel belangrijk om een matras te zien en te voelen. Wij begrijpen als geen ander dat u alleen voor de beste kwaliteit gaat. Ieder persoon en lichaam is anders in wensen en behoeften. Kom daarom gerust langs bij ons in de winkel in Amsterdam en wij geven u graag het gewenste advies! Door onze jarenlange ervaring in de matrassen kunnen wij gegarandeerd het perfecte matras voor u vinden. Wilt u meer informatie? Wij staan graag voor u klaar! U kunt gerust eens contact met ons opnemen. Bel naar 020-631 64 94 of mail naar info@debeddenspecialist.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte matras voor het ultieme slaapcomfort.

M line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel). Dit visco-elastisch M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens uw slaap. MLine matras 3 eigenschappen


M Line Slow Motion 3 en 4


De Slow Motion 3 en 4 hebben als basis een opencellig stevig HR-schuim en de unieke Clima Support laag.

Leverbaar vanaf € 1.149,-


Lees verder →


M Line Slow Motion 5 en 6


De Slow Motion 5 en 6 uit de HYBRID Series matrassen zijn opgebouwd uit een basislaag van pocketveren met daarop een laag HR-schuim.

Leverbaar vanaf € 1.449,-


Lees verder →


M Line Slow Motion 7 en 8


Deze premium HYBRID matrassen hebben een 7-zones pocketvering, schuimbollen voor optimale mobiliteit en een bovenlaag van visco-elastisch schuim.

Leverbaar vanaf € 1.749,-


Lees verder →