Dico Ledikanten

Dico

Dico is sinds 1962 een van de grootste spelers op de beddenmarkt. Dico heeft zijn oorsprong in Duitsland, maar heeft door de jaren heen een bestand opgebouwd, waardoor aan meer dan 20.000 zaken in heel Europa geleverd wordt. Het bedrijf werkt alleen met materialen met de hoogste kwaliteit en dit is te merken aan de duurzaamheid van de Dico producten.

Dico Bedden

Dico is van oorsprong gespecialiseerd in bedden en ledikanten. Het Duitse merk levert een grote verscheidenheid aan ledikanten. Zo zijn er beklede ledikanten en metalen bedden, maar ook houten bedden en hemelbedden. De ledikanten worden, in tegenstelling tot boxspring combinaties, geleverd zonder matras. Bij de ledikanten van Dico dient u dan ook zelf een goed matras uit te zoeken. Binnen het assortiment van de beddenleverancier is er voor ieder wat wils. Zo zijn er bedden met een meer klassiek uiterlijk, maar zijn er ook moderne bedden verkrijgbaar. De ledikanten zijn eenvoudig in montage en omdat de ledikanten op poten staan is er vrij eenvoudig onder schoon te maken. Zo zorg u ervoor dat u slaapkamer, naast modieus, ook schoon blijft.

Maatvoering Dico bedden.

Eén van de grote voordelen van Dico-bedden is dat ze leverzijn in veel verschillende afmeting. Zo vindt u in ons assortiment eenpersoonsbedden, twijfelaars en tweepersoonsbedden in elke gangbare breedtemaat. Maar dat is niet het enige: ook in lengtematen heeft u volop keuze. Naast de standaardlengte van 200 centimeter zijn vrijwel alle bedden ook leverbaar in een lengte van 190, 210 of 220 centimeter. Zo vindt u altijd de bedmaat die u zoekt en heeft u ook bij een afwijkende bedmaat altijd volop keuze.

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!