Auping ledikant De Original
Auping

 

Auping

Al 125 jaar waakt Auping over jouw nachtrust. In de Auping fabrieken in Deventer worden bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit gemaakt. Elk detail telt, in alle producten die door Auping voor jou worden gemaakt. Het vakmanschap van onze slaapspecialisten staat daar borg voor. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. Je kunt altijd zorgeloos gaan slapen – met de zekerheid dat je de volgende dag fris en uitgerust opstaat.

 

Volg ons ook op Facebook!

Auping ledikanten

Auping ledikanten

Dromen komen uit op een bed van Auping. Onze collectie bestaat uit 5 bedden die je helemaal naar wens kunt personaliseren. Kies het materiaal, kleur en de accessoires van je dromen. 

Verder
Auping boxsprings

Auping boxsprings

Kon je maar met je ogen open slapen. Onze boxsprings zijn een plaatje in je slaapkamer. Kies zelf de boxspring van jouw dromen en stel die helemaal naar wens samen: kies zelf de stof, de kleur en de accessoires. 

Verder

Auping matrassen

  • In Nederland slapen er meer dan 500.000 mensen op een Auping matras
  • 90 nachten proefslapen op onze matrassen
  • Auping bestaat meer dan 130 jaar en onze matrassen worden verkocht in meer dan 600 winkels
Verder
Auping accessoires

Auping accessoires

Er zijn weinig momenten zo fijn, als het moment dat je hoofd aan het einde van een lange dag je kussen raakt. Tenminste, als je een hoofdkussen hebt dat bij je past. Want de ontspannende kracht van je kussen wordt nog wel eens onderschat. Bekijk hier het assortiment hoofdkussens van Auping die aansluiten bij onze matrassen en verschillende slaaphoudingen.

Verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!