Bedden

Kom langs bij onze winkel om het bed van uw keuze te vinden. Een degelijk ledikant, een comfortabele boxspring of een kinderbed? Het is bij ons allemaal mogelijk. Wilt u voorafgaand aan uw bezoek aan de winkel meer informatie? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

Een compleet bed kopen?

U wilt een bed compleet met matras en bedbodem kopen? De Beddenspecialist verkoopt onder meer de bekende merken Auping, M-Line en Beka(Ubica). Onze slaapadviseurs zoeken samen met u naar de beste combinatie van ledikant en matras, aansluitend op uw individuele slaaphouding. Dit zorgt voor een optimale nachtrust. Wij luisteren daarbij goed naar uw wensen en bovendien kunt u direct komen proef liggen. Een heerlijke nachtrust, daar gaat het om!

Advies in slaapcomfort

Uw slaapcomfort staat bij de Beddenspecialist centraal! Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeften en slaaphouding als het op een goede nachtrust neerkomt. Daarom begeleidt de Beddenspecialist u bij de aanschaf van een nieuw slaapsysteem met persoonlijk en betrouwbaar advies op maat.

De beddenspecialist uit Amsterdam gaat samen met u op zoektocht naar de ideale combinatie van ledikant en matras. Alleen de juiste combinatie met betrekking tot uw eigen individuele slaaphouding zorgt voor een goede nacht. Met alleen een ledikant komt u niet ver in uw zoektocht naar het ultieme slaapcomfort, ook de keuze van de juiste matras is van belang. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste combinatie, door goed naar uw wensen te luisteren en deze te vertalen in een goede keuze.

Bed kopen in Amsterdam? Kom langs!

U bent van harte welkom in onze beddenwinkel in Amsterdam aan de Vuurwerkerweg 17A. Onze verkoopmedewerkers zijn professioneel en de winkel weet een luxe gevoel te creƫren, daar wij alleen met producten uit het midden- en hoog segment werken. Voor meer informatie, neem contact op of bel 020-631 64 94.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!