Bedbodems

Een belangrijk onderdeel van elk bed is de bedbodem. De keuze voor de juiste bedbodem beïnvloedt het slaapcomfort in hoge mate. Of het nu gaat om het samenstellen van een nieuw aan te schaffen bed, of het vervangen van een bestaande bedbodem, wij kunnen u van dienst zijn bij de juiste keuze. Uiteraard kunt u proefliggen op de verschillende modellen in onze showroom om de verschillen te ervaren.

Er bestaan diverse soorten bedbodems, zoals lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodems. Elke soort bodem heeft zijn eigen voordelen, waarover wij u graag meer vertellen op onze website en in onze winkel. Hoewel de lattenbodem populair is, kan het zijn dat een ander type voor u prettiger ligt. In ons assortiment vindt u bedbodems van onder andere Auping, Beka, Polypreen en Mahoton.

Auping Spiraalbodems

Met een goede bedbodem krijgen jij en je matras de beste ondersteuning zodat je elke nacht heerlijk kunt slapen. Alle bedbodems van Auping zijn spiraalbodems. Een spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor de bedbodem een fijne open structuur heeft. Hierdoor ventileert ‘ie extra goed.

Lees verder

Beka Lattenbodems

Slapen is energie opdoen. En dat gebeurt optimaal door een Beka® matras te combineren met een Beka® lattenbodem. Beiden zijn ontwikkeld vanuit dezelfde kijk op slapen en bieden een perfecte ondersteuning van het lichaam. Dankzij onze lattenbodems geniet je elke nacht opnieuw van een diepe en verkwikkende slaap. Dat is nodig, want enkel tijdens een deugddoende nachtrust komen lichaam en geest helemaal tot rust. Een goede matras en lattenbodem zijn dus elementair om elke dag fris en vol energie te starten.

Lees verder

Polypreen Lattenbodems

Elke matras heeft de juiste ondersteuning nodig. De keuze van een goede lattenbodem is mede bepalend voor een goed slaapcomfort en de levensduur van uw matras. Wij bieden u de keuze uit verschillende types van lattenbodems, zowel in vaste als verstelbare uitvoering.

Lees verder

Mahoton Lattenbodems

Mahoton maakt matrassen, kussens, technisch bedtextiel en bedbodems en levert deze aan beddenspeciaalzaken en zorgwinkels in Nederland en België. Uitrusten willen we allemaal. Maar niet iedereen heeft hetzelfde lichaam. Kies daarom voor één van onze persoonlijk instelbare lattenbodems.

Lees verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!