Spiraalbodem

Deze bodems kenmerken zich door een heleboel “ijzerdraden” die onderling met elkaar verbonden zijn. Dwarsgespannen spiraalbodems bieden veel steun, en zorgen voor een wat steviger ligcomfort. Spiraalbodems bieden een uitstekende ventilatie en gaan relatief lang mee.

Auping spiraalbodem

Auping Spiraalbodem vlak

Met een Auping nacht wordt het lichaam optimaal ondersteund. Een bed dat comfortabel is en bovendien altijd fris, droog en hygiënisch is. Meer dan 10.000 drukpunten, welke indien deze verstelbaar is, met een druk op de knop in iedere gewenst positie verstelt.
Een spiraal zonder verstelmogelijkheden. Een bodem met een open structuur, 80% van de onderzijde van het matras blijft vrij voor aanvoer van schone en frisse lucht.

Deze Auping Spiraalbodem vlak is verkrijgbaar in diverse maten.
Prijs v.a. € 295,-

Auping spiraalbodem hand verstelbaar

Auping Spiraalbodem handverstelbaar

Bij dit spiraal zijn het rug-en voetdeel in respectievelijk 13 en 6 posities verstelbaar. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat het matras zich goed kan vormen in verstelling en dat u comfortabel zit.

Deze Auping Spiraalbodem handverstelbaar is verkrijgbaar in diverse maten.
Prijs v.a. € 395,-

Auping Spiraalbodem 1 Motorig

De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel electrisch te verstellen is door middel van een draadloze handset (simultaan verstellen € 25,- extra) en het voetendeel met de hand kan worden versteld.

Deze Auping spiraalbodem is verkrijgbaar in diverse maten.
Prijs v.a. € 695,-

Auping Spiraalbodem 2 Motoren

Auping Spiraalbodem met 2 Motoren

Bij dit spiraal is het rug- en voetendeel onafhankelijk van elkaar te verstellen. Tevens ontstaat er een knieknik. Zowel het rugdeel als het voetendeel is middels een draadloze handset te verstellen. (Simultaan verstellen € 25,- extra)

Deze Auping Spiraalbodem met 2 Motoren is verkrijgbaar in diverse maten.
Prijs v.a. € 1095,-

Auping Spiraalbodem 3 Motoren

Auping spiraalbodem 3 motoren

Bij dit spiraal is het rug, voetendeel en de hoofdsteun onafhankelijk van elkaar te verstellen. Tevens ontstaat er een knieknik. Zowel het rugdeel, voetendeel en de hoofdsteun is middels een draadloze handset te verstellen. (Simultaan verstellen € 25,- extra)

Deze Auping Spiraalbodem met 3 Motoren is verkrijgbaar in diverse maten.
Prijs v.a. € 1495,-

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!