Auping Spiraalbodem

Deze bodems kenmerken zich door een heleboel “ijzerdraden” die onderling met elkaar verbonden zijn. Dwarsgespannen spiraalbodems bieden veel steun, en zorgen voor een wat steviger ligcomfort. Spiraalbodems bieden een uitstekende ventilatie en gaan relatief lang mee.

Alle Auping elektrisch verstelbare bodems zijn “Smart”. Ze doen meer dan het bieden van goede ventilatie en ondersteuning. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer wakker te liggen door je snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Ook is er een slimme wekker die je rustig wekt wanneer je het lichtst slaapt en kan je het bed aansluiten op alle andere slimme apparaten in huis. Je bedient de elektrische bodems met de draadloze handset of met de Auping Connect App”

Tevens is simultaan verstellen bij 2 elektrische bodems mogelijk

Auping spiraalbodem vlak

Auping Spiraalbodem vlak

Een spiraal zonder verstelmogelijkheden. Een bodem, die zorgt voor een unieke ondersteuning en ventilatie. De bodem heeft een open structuur, 80% van de onderzijde van het matras blijft vrij voor aanvoer van schone en frisse lucht.

Deze Auping Spiraalbodem vlak is verkrijgbaar in diverse maten.
Prijs v.a. € 325,-

Auping spiraalbodem hand verstelbaar

Auping Spiraalbodem handverstelbaar

Bij dit spiraal zijn het rug-en voetdeel in respectievelijk 13 en 6 posities verstelbaar. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat het matras zich goed kan vormen in verstelling en dat u comfortabel zit.

Deze Auping Spiraalbodem handverstelbaar is verkrijgbaar in diverse maten.
Prijs v.a. € 525,-

Auping Smart base elektrisch verstelbare spiraalbodem 1 Motorig

De Smart base 1M heeft een rugdeel dat je elektrisch kan verstellen en een voetendeel dat je met de hand kan verstellen. Door het ruime zitdeel van de spiraalbodem zit je altijd lekker én kan je matras zich goed vormen in verstelling. Je bedient de bodem met de draadloze handset of met de Auping Connect, waarmee je al kan genieten van de smart functies zoals de anti-snurkfunctie en een slimme wekker”
(Simultaan verstellen € 25,- extra)

Deze Auping spiraalbodem is verkrijgbaar in diverse maten.
Prijs v.a. € 765,-

Auping Spiraalbodem 2 Motoren

Auping Smart base elektrisch verstelbare spiraalbodem 2 Motorig

Bij de Smart base 2M spiraal zijn zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch en onafhankelijk van elkaar te verstellen. De knieknik in het zitgedeelte zorgt voor extra ondersteuning van de onderrug, waardoor je niet onderuit schuift en dus nóg iets lekkerder zit in bed. Daarnaast staat er minder druk op je onderrug en ontspan je beter als je zit in bed. Je bedient de bodem met de draadloze handset of met de Auping Connect, waarmee je kan genieten van de smart functies zoals de anti-snurkfunctie en een slimme wekker”. (Simultaan verstellen € 25,- extra)

Deze Auping Spiraalbodem met 2 Motoren is verkrijgbaar in diverse maten.
Prijs v.a. € 1.205,-

Auping Spiraalbodem 3 Motoren

Auping Smart base elektrisch verstelbare spiraalbodem 3 Motorig

Bij de Smart base 3M spiraal kan je zowel het rugdeel, voetendeel als hoofdeinde elektrisch onafhankelijk van elkaar te verstellen. De knieknik in het zitgedeelte zorgt voor extra ondersteuning van de onderrug. Deze Smart base biedt het meeste comfort van alle Smart bases. Voor de optimale zithouding kan je ook het hoofdeinde verstellen, waardoor je nekspieren helemaal kunnen ontspannen. Laat dat extra kussen voor achter je hoofd dus maar lekker zitten. Je bedient de bodem met de draadloze handset of met de Auping Connect, waarmee je kan genieten van de smart functies zoals de anti-snurkfunctie en een slimme wekker”. (Simultaan verstellen € 25,- extra)

Deze Auping Spiraalbodem met 3 Motoren is verkrijgbaar in diverse maten.
Prijs v.a. € 1.645,-

auping connect

Auping Connect

Met Auping Connect maak je je elektrische verstelbare Auping bedbodem smart.

Auping Connect is een apparaatje onder je elektrisch verstelbare bedbodem dat je bedient via een app op je telefoon of tablet.

Met de bijbehorende Auping Connect app kan jij je slimme bed makkelijk met je telefoon bedienen en hoef je even helemaal nergens meer over na te denken. Behalve over met welke muziek je graag gewekt wil worden dan. Auping Connect heeft zelfs een ingebouwde anti-snurkfunctie, die een snurkende partner een liefdevol zetje geeft, zodat jij gewoon lekker kunt doorslapen.

Vanaf 17-6-2019 wordt de Auping Connect bij de Auping Smart base 1M, 2M en 3M gratis meegeleverd.

 

De prijs voor losse aanschaf bij electrisch verstelbare spiraalbodems van voor 17-6-2019 is € 249,00

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!