M Line – Hoogwaardig slaapcomfort begint bij M Line

M Line biedt een reeks aan hoogwaardige slaapartikelen die u worden aangeboden via de Beddenspecialist Amsterdam. M Line staat bekend om het gebruik van ijzersterke en uitgebreid geteste materialen en zorgt voor een sterk verbeterde nachtrust. U vindt een uitgebreid assortiment aan Mline slaapartikelen bij de Beddenspecialist zoals boxsprings, slow motion matrassen en toppers, kussens, bed textiel, bedbodems en zelfs nachtkasten.

Waarom kiezen voor M Line?

Ons dagelijks leven wordt steeds drukker en intensiever beleefd. Zowel lichamelijk als geestelijk wordt er door de veranderende samenleving steeds meer van ons gevraagd. We maken daardoor langere dagen en slapen in verhouding steeds korter. Om dit leven vol te houden en ervan te genieten moeten we onze nachtrust optimaal benutten.

De slaapsystemen van M Line bieden diverse drukverlagende eigenschappen. Hierdoor slaapt u dieper en hoeft u minder te draaien in uw slaap. De perfect functionerende ventilatie van de slaapsystemen dragen tevens bij aan een rustige nacht. U haalt met een M Line slaapsysteem het maximale uit uw nacht, dus ook uit uw dag!

M Line staat garant voor kwaliteit

Met onze producten haalt u kwaliteit in huis. De producten worden met zorg gemaakt en dankzij uitvoerige TUV en TNO testen zijn de duurzaamheid en kwaliteit van deze producten gegarandeerd. Dit betekent simpelweg dat u 10 jaar garantie krijgt op de Slow Motion matrassen. Daarnaast biedt M Line al jaren standaard de 90 dagen omruilgarantie op haar matrassen.

M Line acties en aanbiedingen

De Beddenspecialist heeft regelmatig interessante acties en aanbiedingen op het M-Line assortiment.

Bel ons voor de lopende acties op 020-631 64 94 of kom langs in onze winkel aan de Vuurwerkerweg 17a te Amsterdam.

MLine Intense grey

MLine Intense

De Mline Intense heeft een prachtige klassieke uitstraling, maar van binnen is deze boxspring hypermodern. Net als uw matras is de Intense namelijk uitgerust met de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim.

Lees verder
mline superior sfeer

MLine Superior

De zeer luxe M Line Superior onderscheid zich niet alleen door zijn ranke en slanke design, maar met name door zijn superieure ondersteuning. Deze box beweegt namelijk progressief mee met de schouderzone van uw matras. Verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering, en is te combineren met de M Line Slow Motion matrassen 1 t/m 8. (en vanaf de Slow Motion 3 in een gestoffeerde versie).

Lees verder
M-line multi motion

MLine Multi Motion

De Multi Motion 1 blinkt uit door goede ventilatie, uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en een grote verscheidenheid aan leverbare opties en accessoires.

Lees verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!