M Line – Hoogwaardig slaapcomfort begint bij M Line

M Line biedt een reeks aan hoogwaardige slaapartikelen die u worden aangeboden via de Beddenspecialist Amsterdam. M Line staat bekend om het gebruik van ijzersterke en uitgebreid geteste materialen en zorgt voor een sterk verbeterde nachtrust. U vindt een uitgebreid assortiment aan M Line slaapartikelen bij de Beddenspecialist zoals boxsprings, slow motion matrassen, kussens, bed textiel, bedbodems en zelfs nachtkasten.

Waarom kiezen voor M Line?

Ons dagelijks leven wordt steeds drukker en intensiever beleefd. Zowel lichamelijk als geestelijk wordt er door de veranderende samenleving steeds meer van ons gevraagd. We maken daardoor langere dagen en slapen in verhouding steeds korter. Om dit leven vol te houden en ervan te genieten moeten we onze nachtrust optimaal benutten.

De slaapsystemen van M Line bieden diverse drukverlagende eigenschappen. Hierdoor slaapt u dieper en hoeft u minder te draaien in uw slaap. De perfect functionerende ventilatie van de slaapsystemen dragen tevens bij aan een rustige nacht. U haalt met een M Line slaapsysteem het maximale uit uw nacht, dus ook uit uw dag!

M Line staat garant voor kwaliteit

Met onze producten haalt u kwaliteit in huis. De producten worden met zorg gemaakt en dankzij uitvoerige TUV en TNO testen zijn de duurzaamheid en kwaliteit van deze producten gegarandeerd. Dit betekent simpelweg dat u 10 jaar garantie krijgt op de Slow Motion matrassen. Daarnaast biedt M Line al jaren standaard de 90 dagen omruilgarantie op haar matrassen.

M Line acties en aanbiedingen

De Beddenspecialist heeft regelmatig interessante acties en aanbiedingen op het M-Line assortiment.

Bel ons voor de lopende acties op 020-631 64 94 of kom langs in onze winkel aan de Vuurwerkerweg 17a te Amsterdam.

 


M Line Intense

Klik op de foto om meer te
zien van M Line Intense


M Line Ultimate

Klik op de foto om meer te
zien van M Line Ultimate


M Line Superior

Klik op de foto om meer te
zien van M Line Superior


M Line Multi Motion

Klik op de foto om meer te
zien van M Line Multi Motion