HNL Living

Bij Heckett & Lane draait alles om lekker en comfortabel slapen. Daarom maken zij al meer dan 20 jaar met veel aandacht voor detail een uitgebreid assortiment hoogwaardige dekbedden, kussens en bedlinnen. Je goed voelen en heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kunnen beginnen: dat is het uiteindelijke doel.

In de afgelopen jaren heeft Heckett & Lane veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen. Maar wat Heckett & Lane echt uniek maakt is een eigen team van toegewijde designers. Zij zijn continu op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de hele wereld over.

Tijdens die reizen laten de designers van Heckett & Lane zich graag verbazen en verrassen door de kleuren, geuren en smaken van de landen waar zij komen. Ze laten zich inspireren door de flora en fauna, de architectuur, het straat- en uitgaansleven, de muziek en de totale atmosfeer van hun bestemmingen.

Eenmaal thuis is het altijd weer de uitdaging om de vertaalslag te maken naar opvallende en unieke designs die het bedlinnen van Heckett & Lane gaan sieren. Designs die je nergens anders ziet en die de sfeer van een verre bestemming of een levensstijl weerspiegelen en in je slaapkamer brengen.

De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid.

Om die reden noemt Heckett & Lane hun collecties ‘Inspiring bedlinen’. Stuk voor stuk zijn het collecties waarmee ze hopen een stukje van hun inspiratie op u over te brengen. Inspiratie om uw eigen slaapkamer die touch te geven die ervoor zorgt dat het die ene unieke plek in huis wordt waar je heerlijk tot rust komt. Omdat het er zo goed uitziet, zo goed voelt, omdat je het er eenvoudig heerlijk vindt.

Bent u nieuwgierig geworden naar ons Heckett & Lane (HNL) assortiment klik dan hier om contact met ons op te nemen.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!