Matrassen en Toppers

Matrassen en Toppers

Wilt u ook lekker wegdromen op een heerlijk matras in uw nieuwe bed van De Beddenspecialist? Al decennia lang zijn wij een begrip op bedden– en matrassengebied in Amsterdam en omstreken.

Matrassen Amsterdam

De Beddenspecialist heeft een breed assortiment matrassen speciaal voor u geselecteerd op comfort en kwaliteit. Wij verkopen de bekende, gerenommeerde merken Auping, Mline, Beka, Serta, Polypreen, Van Landschoot, Vroomshoop.

Comfort en hardheid

De hardheid van de matrassen varieert van soepel, medium, stevig tot extra stevig. U kunt zelf bepalen wat voor u het meest comfortabel is. Uiteraard voorzien wij u graag van een passend en persoonlijk advies in onze ruime showroom.

Matrassen assortiment

Bekijk ons assortiment matrassen Amsterdam onze website. Gebruik hiervoor de links hierboven. Wij bieden een breed assortiment: bedden, matrassen, bedbodems, boxsprings, ledikanten en dekbedden. Tevens hebben wij een aantal showroomaanbiedingen, die de moeite waard zijn te bekijken. Hierbij geldt wel OP=OP.

Comfort en een goede nachtrust

De aanschaf van een bed + matras is een serieuze aankoop. Wij, als mens, besteden namelijk gemiddeld ongeveer 1/3 per dag aan slapen, en dus in bed. De aanschaf van een matras is eigenlijk nog belangrijker dan het bed zelf. Op het matras ligt u, dit zorgt dus uiteindelijk voor het comfort. En een goede nachtrust is als vanzelfsprekend erg belangrijk. De belangrijkste factoren zijn van belang bij de aankoop van een matras;

  • dikte
  • vering
  • ondersteuning
  • hardheid
  • ventilatie

Voorkeur voor een matras? Kom testen in de showroom!

U kunt uw voorkeuren kenbaar maken aan één van onze beddenspecialisten, die u zal adviseren bij uw keuze. Nachtrust en comfort staan bij ons voorop. In onze showroom in Amsterdam kunt u zelf de matrassen komen testen. Zo ontdekt u welk matras het beste bij u past. Wij zijn ervan overtuigd dat wij het matras voor u hebben dat bij u past. U zult hier jarenlang plezier van hebben!

Bedden showroom Amsterdam

Van dinsdag t/m zaterdag bent u van harte welkom bij De Beddenspecialist, in onze showroom te Amsterdam. Wij werken ook op afspraak mocht uw voorkeur hier naar uit gaan. In onze showroom tonen wij een uitgebreid aanbod aan bedden, matrassen en toebehoren.

Wij kenmerken ons door onze vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en klantvriendelijkheid. Voor matrassen moet u bij De Beddenspecialist zijn!

Toppers en topdek matrassen

Wij verkopen ook diverse mooie, luxe, hoge kwaliteit toppers / topdekmatrassen, die voor extra slaapcomfort zorgen.

Uiteraard verkopen wij ook bedbodems, vlak en verstelbaar, zoals spiraalbodems en lattenbodems.

Meer weten over onze matrassen en toppers?

Wilt u meer weten over onze uitgebreide collectie aan matrassen en toppers? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten matrassen en toppers in onze collectie.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!