Dekmatrassen of Matrastoppers

Een dekmatras (ook wel matrastopper of oplegmatras genoemd) verhoogt het comfort van een bestaande matras
of een nieuw matras.

Wanneer u in een 2-persoonsbed 2 x 1-persoonsmatrassen heeft liggen, dan kunt u daar een topper overheen leggen om geen vervelende naad te hebben/voelen in het midden van uw bed. De topper beschermt ook de matras(sen) die onder de topper ligt, waardoor de levensduur van het matras word verhoogd. Dekmatrassen zijn leverbaar in diverse diktes en uitvoeringen, o.a. Latex, Koudschuim, Traagschuim en Polyetherschuim.

Ruime keuze en advies op maat

Bij De Beddenspecialist in Amsterdam kunt u te terecht voor diverse heerlijke toppers in verschillende maten en prijsklassen. Zo vindt u bij ons toppers van bekende merken zoals , Auping, Beka, M Line, van Landschoot en Polypreen.

Zelfs voor toppers met verschillende schuimen verwerkt in één topper kunt u bij ons terecht. Door deze toppers om te draaien kunt u dus genieten van twee verschillende slaapbelevenissen.

Graag nodigen wij u uit om binnenkort onze winkel te bezoeken en u dit zelf te ervaren! Ons adres en openingstijden vindt u onderaan deze pagina.

Schuimvulling soorten

Koudschuim of HR-schuim is een polyurethaan schuim. Koudschuim heeft een open celstructuur en zal daardoor vocht veel beter opnemen. Het materiaal ademt dan ook veel beter.

Koudschuim is erg veerkrachtig en is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten.

Latex, ook wel schuimrubber genoemd. Een latex kern bestaat uit een blok van zachter of harder geschuimde, natuurlijke en synthetische rubberdeeltjes. De meest voorkomende combinatie bestaat uit 40% natuurrubber en 60% synthetisch. Deze samenstelling heeft een hoge conformiteit, zodat de latex goed aansluit aan het lichaam. Voor mensen die het snel koud hebben, is dit materiaal uitermate geschikt. Een luxere variant is Talalay latex.

Traagschuim: Dit is een synthetisch schuim. Het reageert echter visco-elastisch op het gewicht en de warmte van uw lichaam. Hierdoor neemt het de vorm van uw lichaam aan en word u dus goed ondersteunt over uw gehele lichaam.

Tips en advies

Voor de bescherming/levensduur van zowel toppers en matrassen raden wij u aan om onder uw hoeslaken een molton te plaatsen.  Let wel, voor op toppers heeft u een topper molton of topperhoeslaken nodig. Deze hebben namelijk een andere hoekhoogte. En voor op een verstelbaar bed of boxspring heeft u een splittopper molton en splittopper hoeslaken nodig.

Wenst u een advies op maat of wilt u komen proefliggen:

We begroeten u graag in onze winkel!

Vuurwerkerweg 17a te Amsterdam 020-631 64 94

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!