Beddinghouse

Bedding House B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat bed- & bad linnen ontwerpt en distribueert. Het bedrijf is gevestigd in het hart van de bollenstreek. Het is opgericht in 1978 en marktleider in bedlinnen binnen de Benelux. Ook buiten de Benelux groeit de markt voor Bedding House B.V. snel.

Bedding House B.V. ontwikkelt bed- & badlinnen voor haar eigen merken zoals Beddinghouse, Kardol & Verstraten en het lifestyle- & accessoiremerk KAAT Amsterdam. Daarnaast ontwikkelt Beddinghouse bed- & badlinnen voor gerenommeerde, internationale merken zoals Auping, Oilily en Rivièra Maison. Bedding House B.V. heeft ook uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van succesvolle private label concepten. Het productportfolio bestaat onder andere uit dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens en handdoeken.

Bedding House B.V. brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie op de markt; een voorjaars- en najaarscollectie. Deze worden ontworpen en ontwikkeld in de eigen ontwerpstudio. De verschillende ontwerpers hebben ieder een eigen ontwerpstijl, waardoor er altijd een passende ontwerphand is voor de verschillende merken, stijlen en klanten. De collecties hebben als overeenkomst dat ze altijd worden ontworpen in lijn met de laatste mode- & interieurtrends.

Bent u nieuwgierig geworden naar ons assortiment van Beddinghouse klik dan hier om contact met ons op te nemen.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!