Contactformulier

Kom langs bij De Beddenspecialist!

Een goede nachtrust is niet vanzelfsprekend. Ieder persoon is verschillend en heeft andere wensen als het om comfort en slapen gaat. Het is daarom uiterst belangrijk om het juiste matras en bed in huis te halen. Waar moet u op letten tijdens het aanschaffen van een nieuw bed of matras? Met ruim 50 jaar ervaring in de bedden en matrassen branche weet De Beddenspecialist alles over het beste slaapcomfort.

Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuw bed of matras en geven u advies op maat! Onze ervaring en expertise op het gebied van bedden en matrassen resulteert in heel veel tevreden klanten. Ons streven is ten alle tijden om het maximale uit uw nachtrust te halen.

Kiest u voor De Beddenspecialist, dan kiest u voor;

  • Kwaliteit
  • Garantie
  • Ervaring
  • Expertise
  • Optimaal slaapcomfort

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over een specifiek product? Neem dan vooral contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag. Om contact met ons op te nemen kunt u het contactformulier rechts invullen. Wij zullen uw contactverzoek zo spoedig mogelijk beantwoorden! U kunt ook direct bellen naar 020-631 64 94! Graag tot ziens bij De Beddenspecialist!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 9:30 - 17:00 Of op afspraak
Zondag: Gesloten

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!