De Beddenspecialist Amsterdam

Sinds decennia een begrip in Amsterdam-Noord!

In 1962 is De Beddenspecialist op het Distelplein in Disteldorp begonnen als de Witte Beddenhal. Na een aantal jaren zijn we verhuisd naar het Zonneplein, waar we inmiddels zijn uitgegroeid tot een begrip op bedden- en matrassengebied. Klanten zijn tevreden over onze service en dienstverlening, en zijn vaste klanten geworden.

De Beddenspecialist

Bedden en matrassen

Wij verkopen bekende en gerenommeerde merken zoals Auping, M Line, RUF Betten, Van Landschoot en Svedex. Op het Zonneplein zijn wij na 30 jaar uit ons jasje gegroeid en daarom verhuisd naar een groter pand. Per 1 mei 2011 is onze nieuwe locatie op de Vuurwerkerweg nr. 17a naast de FEBO, in het voormalige pand van Volkswagen- en Audidealer de Vries en van Slooten.

Uitgebreide sortering aan bedden en matrassen

Op de Vuurwerkerweg hebben wij in onze nieuwe showroom een veel uitgebreidere sortering aan bedden en matrassen. U kunt deze zien en uitproberen, om te ontdekken welk matras het beste bij u past. Wij zijn onderscheidend ten opzichte van nabijgelegen beddenwinkels door onze vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en klantvriendelijkheid.

Seniorenbedden

Ook de 50plusser kan prima bij ons terecht. Buiten de grote collectie aan ledikanten, bieden wij ook elektrische bedliften, incontinentie-moltons tegen ongewild vochtverlies en een uitgebreide collectie spreien. Tevens heeft u de keuze uit een grote sortering dekbedovertrekken van bekende merken zoals Cinderella, Van Dijck en Auping/BeddingHouse.

Omruilgarantie

Op een aantal matrassen bieden wij een omruilgarantie aan, met een termijn van drie maanden. Voor specifieke informatie hierover kunt u contact opnemen, bel (020-)6316494. Indien u niet in staat bent om zelfstandig de winkel in Amsterdam te bezoeken, bieden wij u een ophaal- en wegbrengservice.

Met onze ervaring en deskundigheid staan wij garant voor uw slaapgenot!

Contact

Neem voor meer informatie contact op. Het team van De Beddenspecialist staat voor u klaar!

Sylvia & Pieter Schaap

* verplicht
Contact informatie

De Beddenspecialist
Vuurwerkerweg 17a
1032 KN Amsterdam
Tel: 020-631 64 94
info@debeddenspecialist.nl
www.debeddenspecialist.nl

Openingstijden

Di 9:30-17:30
Wo 9:30-17:30
Do 9:30-17:30
Vr 9:30-17:30
Za 9:30-17:00
Of op afspraak

Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven