Maandelijkse Nieuwsbrief ‘De Beddenspecialist”

Maand juli 2019

Het merk BEKA® : “WEGDROMEN IN DE MOOISTE SLAAPKAMERS, BEKA®, DE BESTE PLEK TER WERELD”

Wist u dat het oude (bekende) merk Ubica® in Nederland van Recticel uit Kesteren nu onder de nieuwe naam BEKA® verder gaat in Nederland. BEKA® zelf is al veel langer bekend in o.a. België.

BEKA® zorgt al sinds 1935 voor kwalitatief hoog slaapcomfort. Een succesvol voorbeeld is hun GELTEX®-technologie, hét summum van slaapcomfort.

Zo kunnen wij u bij De Beddenspecialist nog steeds de heerlijke GELTEX® matrassen blijven leveren, alleen nu nog beter.

De bekende Ubica GELTEX® matrassen GI4, GI6, GI8 en de GI8+ zijn vervangen, door de nog betere GELTEX® matrassen: Imagine, Touch, Dreamer, Escape, Dedicase en de Tendresse.

Zo is de bekende SLAAPDRIEHOEK (Ventilatie, drukverdeling en ondersteuning) nu zelfs uitgebreid naar een SLAAPVIJFHOEK. Deze is nu uitgebreid met (duurzaamheid en levensduur).

 

 

 

 

Duurzaamheid: BEKA® streeft naar duurzaamheid in elke fase van het productieproces. Dankzij nieuwe innovaties en technologieën kunnen zij hun producten en processen steeds duurzamer maken, voor je welzijn en het welzijn voor onze planeet. Een mooi voorbeeld hiervan is CO2-polyol, een revolutionaire nieuwe grondstof die kostbare fossiele bronnen spaart. Zij vermijden waar mogelijk productafval en passen designprincipes toe. Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijker om de matrassen NA gebruik te ontmantelen en de materialen te hergebruiken.

Levensduur: Het nieuwe GELTEX® schuim matras biedt een veel betere weerstand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk. En dat is merkbaar aan de testresultaten; er is minder verlies aan hardheid, comfort en de levensduur van je matras is langer.

Bij De Beddenspecialist in Amsterdam Noord kunt u op uw gemak eventueel onder het genot van een bakje koffie de heerlijke diverse GELTEX® matrassen en topper uitproberen.

Los van de GELTEX® matrassen welke het verschil maken in slaapcomfort, kunt u bij ons ook diverse BEKA boxen uitproberen, vlak en elektrisch verstelbaar.

Kortom reden genoeg om een langs te komen, en de NIEUWE generatie GELTEX® matrassen en toppers uit te proberen.

 

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!