Vind het perfecte Auping matras

Het is belangrijk om een matras te vinden dat goed bij u past. Uw nachtrust hangt hier merendeels vanaf. Auping staat bekend om de handgemaakte kwaliteitsmatrassen die zorgen voor ultiem slaapcomfort. Ons assortiment aan Auping matrassen bestaat uit vijf verschillende pocketveren matrassen.

Voordelen van Auping matrassen:

  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Ultiem slaapcomfort
  • Ventilerend vermogen
  • Verschillende maten en hardheden leverbaar

Kom langs bij De Beddenspecialist in Amsterdam

Natuurlijk begrijpen we dat u een matras eerst eens wilt zien en voelen. U wilt wellicht meer informatie en advies dat past bij uw slaapwensen. Wij van De Beddenspecialist staan daarom graag voor u klaar! U kunt gerust eens contact met ons opnemen. Kom vooral langs bij ons in de winkel en ervaar onze kwaliteit en service zelf! Direct een vraag? Bel naar 020-631 64 94 of mail naar info@debeddenspecialist.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte matras voor het ultieme slaapcomfort.

Auping Inizio matras

Dit matras met 3 comfortzones en DPPS pocketveren heeft een matrashoogte van 18 cm en is voorzien van een latex comfortlaag. Keuze uit de hardheden, soft, medium en firm. Dit matras is in diverse maten leverbaar, vanaf € 495,-

Lees verder

Auping Adagio matras

Dit matras met 5 comfortzones en DPPS pocketveren heeft een matrashoogte van 20 cm en is voorzien van een latex Perfo comfortlaag. Keuze uit de hardheden, soft, medium en firm. Dit matras is in diverse maten leverbaar vanaf € 745,-.

Lees verder

Auping Cresto matras

Dit matras met 5 comfortzones, extra flexibele schouderzone en DPPS pocketveren heeft een matrashoogte van 20 cm, en is voorzien van een latex Pura comfortlaag. Keuze uit vier hardheden, soft, medium, firm en extra firm. Dit matras is in diverse maten leverbaar vanaf € 1.095,-.

Lees verder

Auping Maestro matras

Dit matras met 5 comfortzones, DPPS pocketveren en een speciale schouderzone heeft een matrashoogte van 22 cm en is voorzien van een latex Pura comfortlaag. Keuze uit vier hardheden, soft, medium, firm en extra firm. Dit matras is in diverse maten leverbaar vanaf € 1.395,-.

Lees verder
matrassen

Auping Vivo matras

Dit matras met 5 comfortzones, speciale schouder –en heupzone, DPPS pocketveren en temperatuurregulatie, is 24 cm hoog en is voorzien van een latex Pura comfortlaag. Keuze uit de hardheden soft, medium, firm en extra firm. Dit matras is in diverse maten leverbaar vanaf € 1.595,00.

Lees verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!