Auping matrassen

Auping Inizio matras

Dit matras met 3 comfortzones en DPPS pocketveren heeft een matrashoogte van 18 cm en is voorzien van een latex comfortlaag. Keuze uit de hardheden, soft, medium en firm. Dit matras is in diverse maten leverbaar, vanaf € 495,-
Lees verder →

Auping Adagio matras

Dit matras met 5 comfortzones en DPPS pocketveren heeft een matrashoogte van 20 cm en is voorzien van een latex Perfo comfortlaag. Keuze uit de hardheden, soft, medium en firm. Dit matras is in diverse maten leverbaar vanaf € 745,-.
Lees verder →

Auping Cresto matras

Dit matras met 5 comfortzones, extra flexibele schouderzone en DPPS pocketveren heeft een matrashoogte van 20 cm, en is voorzien van een latex Pura comfortlaag. Keuze uit vier hardheden, soft, medium, firm en extra firm. Dit matras is in diverse maten leverbaar vanaf € 1.095,-.
Lees verder →

Auping Maestro matras

Dit matras met 5 comfortzones, DPPS pocketveren en een speciale schouderzone heeft een matrashoogte van 22 cm en is voorzien van een latex Pura comfortlaag. Keuze uit vier hardheden, soft, medium, firm en extra firm. Dit matras is in diverse maten leverbaar vanaf € 1.395,-.
Lees verder →

matrassen

Auping Vivo matras

Dit matras met 5 comfortzones, speciale schouder –en heupzone, DPPS pocketveren en temperatuurregulatie, is 24 cm hoog en is voorzien van een latex Pura comfortlaag. Keuze uit de hardheden soft, medium, firm en extra firm. Dit matras is in diverse maten leverbaar vanaf € 1.595,00.
Lees verder →