Auping toppers

Een boxspringmatras combineer je met een bed topper. Bed toppers zorgen voor extra ligcomfort. Een topper kan een veelzijdige oplossing zijn. Door een tweepersoonstopper bovenop twee losse eenpersoonsmatrassen te leggen heb je geen last meer van de geul tussen de onderliggende matrassen. Daarnaast ontlast een topper de onderliggende matrassen, waardoor deze langer meegaan.

Alle Auping toppers zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle matrassen.

Ga direct naar de Auping toppers!

Wat is een topper?

Een topper heeft vele verschillende namen. Zo wordt een topper ook wel een matrastopper, topmatras Auping topperof topdekmatras genoemd.

Maar wat is het nu precies? Een topmatras is een dun matras dat bovenop een matras gelegd wordt. Er zijn verschillende redenen om een topmatras te kopen. Zo biedt een topper een extra laag comfort en ook lost het vaak het probleem op dat er een kuil ontstaat wanneer je twee losse eenpersoonsmatrassen hebt bij een tweepersoonsbed.

Daarnaast zijn matrastoppers een stuk hygiënischer dan een regulier matras, omdat de topper makkelijker gewassen kan worden met name als deze een afritsbare tijk heeft. De tijk zit om de matras heen en wanneer deze afritsbaar is, kan deze makkelijk gewassen worden.

De verschillende soorten matrastoppers

Wanneer jij een Auping boxspring koopt met daarop een gestoffeerd boxspring matras, wordt deze altijd gecombineerd met een Auping matrastopper.

De reden hiervan is dat de gestoffeerde matras jou de nodige ergonomische ondersteuning geeft terwijl een topmatras extra comfort biedt. Voor de verschillende Auping boxsprings is te kiezen uit verschillende matrastoppers. Zo zijn voor de boxsprings Original en Criade drie verschillende topmatrassen verkrijgbaar.

Een topmatras is gemaakt van verschillende materialen. In het Auping assortiment kies jij bijvoorbeeld uit een traagschuim topper of een koudschuim topper.

Topmatras voor ultiem comfort

Zoals je van een Auping product kan verwachten, zijn ook alle matrastoppers geproduceerd van duurzame materialen met de hoogste kwaliteit.Auping boxspring topper

Hierdoor zorgt een topper voor het ultieme ligcomfort. Een Auping topmatras zorgt er namelijk voor dat jij van alle gemakken voorzien bent. Zo hebben alle Auping matrastoppers en matrassen een fixeersysteem van knopen en lussen. Het fixeersysteem zorgt ervoor dat jij de topper aan de matras kan bevestigen. Zo verschuift de topmatras niet.

Ook bij een elektrisch verstelbare boxspring zal de topper blijven liggen. Alle Auping toppers hebben een langere levensduur en betere hygiëne vanwege de goede ventilatie. Een goede ventilatie zorgt daarnaast ook voor een beter slaapklimaat en een frisser gevoel. Dit is waarom Auping gebruik maakt van ventilerende materialen in alle lagen waaruit matrassen en toppers zijn opgebouwd.

Welke topper past bij mij?

Net als bij een matras is een dekmatras gemaakt van een bepaald materiaal. Elk materiaal is anders en biedt een andere ondersteuning. De materialen die Auping gebruikt zijn met zorg gekozen. Zo kiest Auping alleen de meest duurzame materialen gemaakt van de beste kwaliteit. Enkele materialen die je in het Auping assortiment vindt zijn:

HR-schuim: HR-schuim ook wel bekend als koudschuim is een schuim met hoge veerkracht. Een topmatras gemaakt van HR-schuim heeft een medium tot licht ligcomfort. De topper biedt een prettige combinatie van veerkracht en stevigheid en heeft een ventilerende bodem. Het schuim heeft goede vochtregulerende en ventilerende eigenschappen. De goede ventilatie van een koudschuim topmatras zorgt voor een lange levensduur.

Tencel®: Het materiaal Tencel is een type Viscose gemaakt van eucalyptus hout. Tencel® is een 100% natuurlijk en zeer duurzaam materiaal. Tencel draagt het Europese Ecolabel. Het eucalyptus hout komt uit speciale, duurzaam beheerde bossen waar voor elke gebruikte boom weer een nieuwe boom wordt geplant. Het eindproduct is een materiaal dat beschikt over optimale vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen. Tencel® voelt heerlijk zacht aan en zorgt voor goede ventilatie en dus voor ideaal slaapcomfort.

Latex Pura: Ben je op zoek naar een topmatras met het hoogste level van comfort? Dan moet je kiezen voor een topper van het materiaal Latex Pura. Een topper gemaakt van dit materiaal is niet te evenaren in comfortbelevenis dankzij een combinatie van superieure veerkracht en optimale vochtregulatie. Latex Pura wordt exclusief geproduceerd voor Auping volgens een energiezuinig proces. Latex Pura bestaat voor 50% uit natuurlatex en is een kwalitatief hoogwaardig ventilerend materiaal. Het materiaal heeft een gaatjespatroon waardoor deze extra veerkrachtig is en heerlijk zacht aanvoelt.

Visco: Een materiaal dat zich afhankelijk van gewicht en lichaamstemperatuur vormt naar het lichaam is Visco. Het is een hoogwaardig elastisch schuim, dat in vergelijking met latex minder veerkrachtig is. Het geeft daardoor een stabieler liggevoel.

Om zeker te weten welk materiaal en dus welke topper het beste bij jou past, is het belangrijk om eerst met een expert te praten over jouw wensen. De Auping slaapexperts van De Beddenspecialist staan elke dag voor je klaar in onze winkel op de Vuurwerkerweg 17A in Amsterdam Noord. Wil je verzekerd zijn van een goed advies? Maak dan eerst een afspraak. In onze winkels kun jij ook komen proefliggen om ervan verzekerd te zijn dat jij de juiste keuze maakt.

Een topmatras met een Auping matras kopen

Zoals eerder gezegd, een gestoffeerd Auping boxspring matras wordt altijd gecombineerd met een topper.

De boxspring matras bepaalt wat goed voor je is (ergonomie) en de topper bepaalt wat je fijn vindt liggen (ligcomfort). Alle Auping topmatrassen zijn met de hand gemaakt van de beste duurzame materialen in de Auping fabriek te Deventer. De Auping boxspring matrassen en matrastoppers zijn bewust laag voor laag opgebouwd zodat ze optimaal ventileren en de juiste ondersteuning bieden.

Met een eigen matras, boxspring en topmatras behaal jij jouw optimale nachtrust en zal jij energieker wakker worden.

Waarom een Auping topper matras de juiste keuze is

Een Auping topper matras heeft vele voordelen. De voordelen van een Auping topmatras zijn: Auping boxspring topper

  • Jouw ligcomfort wordt verbeterd dankzij een Auping topmatras.
  • Je hoeft Auping matrassen en toppers nooit te keren of te draaien dankzij het fixeersysteem. Dit zorgt ervoor dat het matras en de topper niet ten opzichte van elkaar gaan schuiven.
  • Alle Auping toppers en matrassen hebben een fixeersysteem van knopen en lussen om de topper aan de matras te bevestigen. Zo verschuift de topper niet zo erg bij het elektrisch verstellen van je boxspring.
  • De Auping topmatrassen zijn ook beschikbaar in een split topper variant, zodat het met een 2-persoonstopper mogelijk is je boxsprings onafhankelijk van elkaar te verstellen.
  • Een Auping boxspring topper heeft altijd een goede ventilatie. Dit zorgt voor een beter slaapklimaat en een frisser gevoel als je wakker wordt.
  • De Auping topmatrassen zijn hygiënisch dankzij de afritsbare tijk.

Topmatras voor een Auping boxspring

Om de beste nachtrust te behalen, kies jij voor een Auping boxspring met daarop een gestoffeerd boxspring matras en een topper. Bij Auping helpen wij jou om een boxspring te vinden die geheel bij jouw persoonlijke wensen past. Zo vind je in het Auping assortiment drie verschillende soorten boxsprings. En elk van deze boxsprings is eigenlijk nog een leeg canvas. Dit komt omdat jij jouw boxspring helemaal zelf kan samenstellen. Wat dan ook met name verschilt aan de verschillende boxsprings is het frame. Wanneer jij een frame gekozen hebt, kies je vervolgens de kleuren, stoffen en details. Om jouw boxspring compleet te maken wordt vervolgens gekeken naar welk matras en welke topmatras het beste bij jou passen. Als al deze keuzes gemaakt zijn, wordt jouw complete boxspring in de Auping fabriek te Deventer gemaakt. Drie weken later, kun jij met liefde genieten van jouw boxspring met boxspring topper.

De populairste afmetingen van matrastoppers zijn:

  • Topper 140 x 200
  • Topper 160 x 200
  • Topper 180 x 200

Auping. Met liefde

Bij Auping zijn ze ervan overtuigd dat voor iedereen de perfecte boxspring te vinden is. Dit komt met name, omdat al onze producten gemaakt zijn met liefde. Zo wordt er bij Auping dagelijks onderzoek uitgevoerd naar wat nu precies bijdraagt aan een goede nachtrust. De resultaten worden vervolgens in al onze producten verwerkt. Deze producten hebben allemaal als doel jou een betere nachtrust te bezorgen. Wanneer jij op zoek bent naar een betere nachtrust, ben je bij Auping aan het juiste adres. Wij geloven namelijk dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Een mooiere wereld.

Daarom werken wij hard om jou een goede rust te bezorgen.

Ervaar het zelf

Voor heerlijke toppers van Auping en andere merken kunt u terecht bij De Beddenspecialist aan de Vuurwerkerweg 17a te Amsterdam

Kom gerust eens proefliggen en de weelde van een topper ervaren!

Volg ons ook op Facebook!

Ons assortiment Auping toppers:

Auping topper prestige

Auping topper Prestige

Verder
Auping DeLuxe topper

Auping topper Deluxe

Verder
Auping Comfort topper

Auping topper Comfort

Verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!