Toppers van Auping

Er zijn verschillende redenen om een Auping topmatras aan te schaffen.

  • Met een Auping topmatras ga je voor extra zacht comfort en optimale ventilatie.
  • Een topmatras dekt ook twee losse matrassen af, waardoor het een geheel wordt.
  • Daarnaast beschermt een topmatras het echte matras, waardoor deze nog wat langer mee  gaat.

Wat is een topmatras? Is het noodzakelijk of kun je ook zonder?

Een topmatras, ook wel topper genoemd, is een soort van dun matras die je bovenop je gewone matras legt, en die op verschillende manieren voor extra comfort zorgt.

Een topmatras heeft een gemiddelde dikte van 3 tot 12 cm en is verkrijgbaar met verschillende comfortlagen. Een topper gaat gemiddeld zo’n 3 tot 5 jaar mee. De Auping toppers beginnen bij een dikte van ca. 7 cm.

Auping Toppers Assortiment

Het huidige assortiment van Auping toppers bestaat uit:

De Auping topper Comfort: Dit is een Koudschuim (HR) topper met een dikte van ca. 7 cm. Hij is verkrijgbaar in diverse maten met en zonder split en met of zonder een wasbare tijk.  Prijzen vanaf € 290,-

De Auping topper Deluxe:

Dit is een Latex Perfo topper  met een dikte van ca. 8 cm. Hij is verkrijgbaar in diverse maten met en zonder split en met of zonder een wasbare tijk. Prijzen vanaf € 590,-

De Auping topper Prestige Rich: Dit is een geperforeerde Latex Pura Soft topper met een dikte van ca. 10 cm. Hij is verkrijgbaar in diverse maten met en zonder split en met of zonder een wasbare tijk.

Prijzen vanaf € 690,-

De Auping topper Prestige Natural: Dit is een geperforeerde Latex Pura Firm topper met een dikte van ca. 10 cm. Hij is verkrijgbaar in diverse maten met en zonder split en met of zonder een wasbare tijk.

Prijzen vanaf € 690,-

De Auping topper Prestige Visco. Dit is een Visco + HR schuim topper met een dikte van ca. 10 cm. Hij is verkrijgbaar in diverse maten met en zonder split en met of zonder een wasbare tijk.

Prijzen vanaf € 690,-

Ervaar het zelf

Voor heerlijke toppers van Auping en andere merken kunt u terecht bij De Beddenspecialist aan de Vuurwerkerweg 17a te Amsterdam

Kom gerust eens proefliggen en de weelde van een topper ervaren!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!