BEKA® Matrassen en Toppers

In elke matras van Beka® vloeien vakmanschap, zin voor detail en slaaptechnologie samen. Zo geniet je van onovertroffen slaapcomfort.

In ons matrassengamma vind je gegarandeerd de slaapoplossing die perfect in harmonie is met je boxspring, topper of kussen van Beka®.

Beka® is continu op zoek naar het allerhoogste slaapcomfort. Dat bereikt Beka® door in onze matrassen de beste materialen en innovatieve technologieën te combineren. Alle Beka® Geltex® matrassen zijn trouwens verkrijgbaar in medium en firm ligcomfort.

Bij Beka® matrassen heeft u keuze uit twee soorten veren: pocketveren en Temporis pocketveren. Voor een overzicht van de verschillen klik hier:

De slaapfilosofie van Beka® wordt weergegeven in onderstaand diagram. De driehoek wordt gecomplementeerd met de elementen duurzaamheid en levensduur.De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw.

De eerste generatie GELTEX® matrassen werd een groot succes dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Beka® bleef echter inzetten op verbetering in de zoektocht naar het summum van slaapcomfort. Na jarenlange innovatie, lanceert Beka® nu de nieuwe generatie GELTEX®: de focus ligt meer dan ooit op duurzaamheid en een langere levensduur.

Lees hier meer over Beka GELTEX®.

Volg ons ook op Facebook!

Beka Geltex® Imagine

Beka Geltex® Touch

Beka Geltex® Dreamer

Beka Geltex® Escape

Beka Geltex® Dédicace

Beka Geltex® Tendresse

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!