Beka lattenbodems

Slapen is energie opdoen. En dat gebeurt optimaal door een Beka® matras te combineren met een Beka® lattenbodem. Beiden zijn ontwikkeld vanuit dezelfde kijk op slapen en bieden een perfecte ondersteuning van het lichaam. Dankzij onze lattenbodems geniet je elke nacht opnieuw van een diepe en verkwikkende slaap. Dat is nodig, want enkel tijdens een deugddoende nachtrust komen lichaam en geest helemaal tot rust. Een goede matras en lattenbodem zijn dus elementair om elke dag fris en vol energie te starten.

Beka Motion lattenbodems

Beka Motion lattenbodems

De Motion lattenbodem is uitgerust met onze gepatenteerde Ergo-guide technologie. De Ergoguide in combinatie met het dubbele lattensysteem met vering volgt je lichaamsvorm optimaal. Stevige volhouten latten vormen de basis van jouw Motion slaapsysteem. Ze worden gecombineerd met latten in een vernieuwde kunststof. De kunststof latten balanceren op de Ergo-guide waardoor de lattenbodem niet volledig doorbuigt. De lattenbodem beweegt mee op het punt waar je lichaam druk uitoefent.

Verder
Beka Balance lattenbodems

Beka Balancer lattenbodems

De Balancer lattenbodem heeft een Triple latsyssteem. Deze innoverende lattenbodem bestaat uit drie verende houten latten: het TriBALANCE systeem. Bij elke verplaatsing van je lichaam tijdens het slapen – hoe subtiel ook – stuurt het TriBALANCE systeem zijn positie gevoelig bij. Zo geniet je steeds van een comfortabele vering aangepast aan je slaaphouding en je lichaamsvorm. De lathouders zijn vervaardigd uit thermoplastich materiaal en garanderen zo een extreme flexibiliteit en duurzame veerkracht.

Verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!