Dekbedden

Dekbedden

Dekbedden

Bij De Beddenspecialist in Amsterdam kunt u terecht voor een breed assortiment aan dekbedden. Van dons, synthetisch, katoen en wol. Staat u op het punt een nieuw dekbed aan te schaffen? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Wij kunnen u prima adviseren in uw keuze, zodat u een heerlijke nachtrust heeft.

Soorten dekbedden

U kunt kiezen uit verschillende soorten dekbedden, naargelang uw wensen. Gaat uw voorkeur er naar uit een vierseizoenendekbed aan te schaffen? Dan kunt u bij ons prima terecht. Dit is een prima oplossing voor de wisseling van temperaturen. De seizoenen/jaargetijden stellen verschillende eisen aan dekbedden, helemaal als u temperatuur gevoelig bent. Liever is het in de zomer niet te warm, en in de winter is meer behaaglijkheid gewenst. Om dit te realiseren kunt u kiezen voor een vierseizoenendekbed. Deze bestaat uit verschillende delen, gemakkelijk van elkaar én aan elkaar te gebruiken. Zo kunt u zelf de temperatuur beheersen.

Synthetische vulling

Dit dekbed met synthetische vulling is er ook in verschillende warmteklassen. Vooral geschikt tegen allergieën, die bijvoorbeeld ontstaan door huisstofmijt. Dit type dekbed kan ook op hoge temperatuur gewassen worden en deze dekbedden gaan lang mee. Voor een comfortabel dekbed van goede kwaliteit, kunnen wij u deze van harte aanbevelen!

Klimaat regulerende dekbedden

Een klimaat regulerend dekbed is er voor alle seizoenen. Zo hoeft u niet van dikte te wisselen. De warmte wordt bij u gehouden en een eventueel teveel aan warmte kan ontsnappen. Transparantie en vocht worden snel verspreid. Doordat het makkelijk verdampt, voelen deze dekbedden nooit klam aan. Een klimaat regulerend dekbed is wat dunner en zorgt voor een lichtere laag op uw lichaam. Qua gewicht is de donzen versie het lichtst, de synthetische dekbedden zijn wat zwaarder.

Contact over de aanschaf van dekbedden in Amsterdam

Kom naar onze showroom in Amsterdam voor advies of het aanschaffen van een dekbed. Wij zijn gevestigd op de Vuurwerkerweg 17a in Amsterdam. Voor vragen kunt u ook bellen met 020-631 64 94.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!