4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed is de ultieme optie wanneer u elk seizoen comfortabel onder de lakens wilt liggen. Van groot belang is dat het warmteniveau van uw dekbed aangenaam is, en dat ook blijft. Daarom kunt u bij De Beddenspecialist kiezen voor een 4 seizoenen dekbed, die de hoeveelheid aan beddengoed vermindert en zeer effici├źnt in gebruik is! Wanneer het volgende seizoen is aangebroken hoeft u namelijk alleen een deel van het dekbed te verwijderen om voorbereid te zijn op de warme nachten. Sinds 1962 slaagt De Beddenspecialist erin een groot aantal klanten van een breed merkaanbod en diverse soorten beddengoed te voorzien.

U wilt uw bed nooit meer verlaten!

De Beddenspecialist zet uw slapeloze nachten om in een goede nachtrust zoals u die nog nooit eerder heeft ervaren. Gevoeligheid voor temperatuur zal na de aanschaf van een 4 seizoenen dekbed verleden tijd zijn. Deze bestaat namelijk uit verschillende delen, die dus zowel in combinatie als apart van elkaar te gebruiken zijn. Hoe hoog de temperatuur is heeft u daardoor min of meer in eigen handen. Wij verkopen dekbedden van dons, synthetisch, katoen en wol. Door een breed aantal producten te bieden hopen wij optimaal te voorzien in de behoeften van onze klanten. Transparantie en vocht worden snel verspreid waardoor onze dekbedden nooit klam aanvoelen. Daarnaast zijn onze dekbedden niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook geschikt bij allergie├źn als huisstofmijt. Dekbedden met synthetische vulling kunnen namelijk op hoge temperatuur gewassen worden. De Beddenspecialist is gespecialiseerd om een dekbed te leveren dat aan uw persoonlijke eisen voldoet!

Deskundig advies in onze showroom in Amsterdam

Wanneer u interesse heeft in advies voor het doen van een aankoop, kunt u terecht in onze showroom in Amsterdam. Amsterdam is de thuishaven van De Beddenspecialist, waar goed advies en een breed aanbod de norm zetten. De Beddenspecialist biedt een groot aantal merken, waarvan ieder weer zijn eigen voordelen biedt. Naast dekbedden bieden wij eveneens bedden, matrassen en toppers en overig bedtextiel. Een compleet productaanbod beschouwen wij als vanzelfsprekend en ook de specialistische kennis die nodig is om een goede keuze te maken is in het bezit bij ieder van onze teamleden.

Neem contact met ons op!

Een kwalitatief 4 seizoenen dekbed gaat lang mee en daarom is het belangrijk om direct een juiste keuze te maken. Wij verzoeken u daarom eerst in contact te komen met De Beddenspecialist. Graag helpen wij u verder. U kunt langskomen in onze showroom of contact opnemen door middel van ons contactformulier. Indien u vragen of opmerkingen heeft m.b.t. onze dienstverlening horen wij het graag. Wij zullen uw verzoek tot contact zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!