Kussens

Een nieuw kussen om heerlijk op te slapen

Bij de Beddenspecialist in Amsterdam kunt u terecht voor een divers assortiment aan kussens. Het kopen van een kussen is een persoonlijke aangelegenheid. Het draait om comfortabel liggen en een goede houding aannemen. Voor een optimale nachtrust! Het juiste kussen speelt hierin een belangrijke rol. Laat u adviseren of probeer zelf onze kussens uit in de showroom in Amsterdam.

Wij bieden drie verschillende soorten kussens

  • Synthetische kussens. Deze zijn doorgaans zacht en licht, behoorlijk vast van vorm.
  • Donzen kussens, welke makkelijk te vervormen zijn. Afhankelijk van de hoeveelheid dons is dit kussen harder of minder hard. U kunt zelf kiezen!
  • Schuim kussens. Deze kunnen niet vervormd worden, ze zijn vast van vorm. Dit type kussen geeft optimale ondersteuning voor uw lichaam.

Ook verkopen wij specifiek kussens voor

  • kussensNekondersteuning
  • Zit/leeskussens

Wij verkopen verschillende merken zoals Auping, Ubica, M Line, Ducky Dons en Silvana Support. Ruime variatie voor de beste keuze.

Uw persoonlijke keuze

Welk kussen het beste bij u past is heel persoonlijk. Kom daarvoor naar onze showroom in Amsterdam. U kunt op uw gemak rondkijken en verschillende kussens uitproberen. Ook voor kussenslopen in diverse afmetingen en materialen bent u bij De Beddenspecialist aan het juiste adres. Van katoen tot satijn en anti-allergeen. Onze medewerkers adviseren u graag.

Contact

Wilt u meer informatie alvorens u onze showroom bezoekt? Of heeft u vragen? Bel 020-631 64 94 of mail info@debeddenspecialist.nl. Wij staan u graag te woord. De Beddenspecialist is zowel on- als offline bereikbaar. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Ook voor ander linnengoed en bedtextiel kunt u prima bij ons terecht, wij bieden een ruim assortiment aan hoeslakens, dekbedovertrekken en lakens.

Klik op een merklogo om naar de gerelateerde pagina te gaan.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!