Ubica matrassen

De kwaliteit van uw nachtrust wordt bepaald door 3 criteria: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Deze drie elementen vindt u terug in de Ubica GELTEX inside matrassen. Dankzij deze exclusieve en gepatenteerde GELTEX inside-technologie in deze matrassen, scoren deze matrassen uitstekend.

Voordelen van GELTEX inside:

ubica matrassen

  • Antibacterieel en anti-allergisch
  • Uitstekende ventilatie en vochtafvoer
  • Comfortabele drukverdeling
  • Zachte en toch stevige ondersteuning

Ideale drukverdeling, voor een comfortabel gevoel

Dankzij de open celstructuur en de geïntegreerde elastische eigenschappen van GELTEX inside, zorgt het materiaal ervoor dat de druk over het volledige lig oppervlak wordt verspreid. Zo worden slaapverstorende drukpunten vermeden.

Maximale ventilatie door open celstructuur

GELTEX inside zorgt voor een snelle afvoer en vlotte verdamping van transpiratie. Door die maximale ventilatie vermijdt GELTEX inside dat er een onaangenaam en vochtig slaapklimaat in uw bed ontstaat. U wordt niet onnodig wakker.

Zacht aanvoelende, maar stevige ondersteuning

Een goede ondersteuning zorgt ervoor dat uw wervelkolom in elke slaaphouding de juiste vorm behoudt. Zo kunnen spieren ‘s nachts volledig ontspannen en kan de wervelkolom herstellen. Dankzij specifieke, gepatenteerde eigenschappen vangt GELTEX inside elke beweging van uw lichaam op. U slaapt ongestoord verder.

Download hier de Ubica matrassen brochure

Ubica matras Gi4

Het Ubica® Gi4 matras heeft een pocketverenkern van 15 cm, met 7 ergonomische comfortzones. Dit matras is afgedekt met een GELTEX® inside toplaag van 4 cm. Een matrashoogte van 23 cm en een 4 cm GELTEX inside toplaag. De pocketverenkern is 15 cm, met 7 ergonomische comfortzones.

Lees verder
matrassenwinkel

Ubica matras Gi6

Het matras Gi6 van Ubica® bestaat uit een pocketverenkern van 15 cm, met 7 ergonomische comfortzones. Deze is afgedekt met een GELTEX® inside toplaag van 6 cm. Het matras heeft een hoogte van 25 cm, met 6 cm GELTEX inside. De pocketverenkern is 15 cm, met 7 ergonomische comfortzones.

Lees verder

Ubica matras Gi8

Het Gi8 matras van Ubica® bestaat uit een pocketverenkern van 15 cm, met 7 ergonomische comfortzones. Het is afgedekt met Bultex®. Het heeft een hoogte van 30 cm en een GELTEX inside toplaag van 8 cm in een aparte topper. De pocketverenkern is 15 cm, met 7 ergonomische comfortzones.

Lees verder

Ubica matras Gi8+

Ubica® Gi8plus matras heeft een dubbele pocketverenkern. Slapen gaat volgens de 3 criteria van de slaapdriehoek: ventilatie, drukverdeling en een goede ondersteuning. Het matras heeft een hoogte van 30 cm. En een GELTEX inside toplaag van 8 cm in een aparte topper.

Lees verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!