Eenpersoonsbed kopen

Bent u op zoek naar een nieuw bed voor uzelf of voor uw kind(eren)? Bij de Beddenspecialist bent u aan het goede adres voor het kopen van een eenpersoonsbed! Wij zoeken samen met u naar een combinatie van bed en matras die bij uw slaapbehoefte past. Zo zorgen wij ervoor dat u een heerlijke nachtrust tegemoet gaat. Graag vertellen we u meer over de soorten bedden die wij aanbieden en waarom u een eenpersoonsbed bij de Beddenspecialist moet kopen!

Soorten eenpersoonsbedden

Wanneer u een eenpersoonsbed gaat kopen heeft u de keuze uit verschillende soorten. Welk soort bed het beste bij uw slaapbehoefte past is soms moeilijk te bepalen. Echter staan onze specialisten voor u klaar om samen te bepalen welk eenpersoonsbed het beste bij uw wensen en behoeften past. Wij bieden onder andere de volgende soorten bedden aan.

Boxsprings

Een boxspring is een doos met veren. In elke boxspring zitten metalen veren, deze kunnen allemaal naar boven en naar beneden bewegen en geven dus een heel nauwkeurige ondersteuning. Er zijn veel soorten matrassen beschikbaar voor een boxspring. Daarnaast is een boxspring een compleet geleverd slaapsysteem, waardoor het luxe uitstraalt.

Ledikant

Een ledikant is letterlijk de bedconstructie of bedframe. Het is een onderdeel van een bed, maar dan zonder een lattenbodem en een matras. Hierdoor is een ledikant zelf samen te stellen met een passende lattenbodem en matras.

Lees hier alles over de verschillen tussen een boxspring en een ledikant!

Naast boxsprings en ledikanten kunt u bij ons ook terecht voor seniorenbedden en Hoog/Laag zorgbedden.

Vraag onze specialisten om advies voor het kopen van een eenpersoonsbed!

Bent u er nog steeds niet over uit welk eenpersoonsbed u wil kopen? Dan kunt u onze specialisten om advies vragen! Onze ervaren medewerkers kunnen u op basis van door u verstrekte informatie helpen de juiste beslissing te maken. Daarnaast focussen wij ons op hoog kwaliteit slaapcomfort en toppen deze kwaliteit met een uitstekende dienstverlening.

Kom langs in onze showroom!

Bent u benieuwd wat de Beddenspecialist voor u kan betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom in Amsterdam! Wij kunnen u hier adviseren over welk eenpersoonsbed u het beste kunt kopen. Bovendien kunt u hier ook proefliggen. Voor vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen!

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!