Seniorenbedden

Wordt u fysiek een dagje ouder en zoekt u naar een goede oplossing voor uw slaapcomfort? Dan bent u bij De Beddenspecialist in Amsterdam aan het juiste adres. Kom naar onze showroom proefliggen en vraag advies aan onze deskundige medewerkers. Seniorenbedden zijn hoger waardoor in- en uit bed stappen makkelijker gaat. Ook is hierdoor het verschonen van het bed minder intensief. De Beddenspecialist biedt een breed assortiment aan seniorenbedden, laat u verrassen!

Het gemak en comfort van een seniorenbed

seniorenbeddenHet comfort van een seniorenledikant is dat deze veelal elektrisch werkt en daarmee makkelijk in hoogte verstelbaar is. Ook is het bed deelbaar en daardoor makkelijker op te maken dan een laag bed. Zoekt u optimale ondersteuning voor uw lichaam tijdens het slapen? Bekijk dan het assortiment van de Beddenspecialist in Amsterdam. Wij verkopen de merken Auping Auronde deelbaar, Merano deelbaar, Montreal deelbaar, Hamilton en Boston. Genoeg mogelijkheden voor u!

Deelbaar bed

Geniet van de verschillende mogelijkheden die er zijn, zo verkopen wij ook deelbare bedden. Dit betekent dat de matrassen uit elkaar te schuiven zijn. Dit maakt het makkelijk het bed te verschonen of op te maken. Kies een matras dat aansluit bij jullie of uw wensen. Des te beter de nachtrust, des te fitter u zich zult voelen.

Matraskeuze

Welk matras past nou het beste bij u? Uiteraard kunt u in onze showroom proefliggen en voelt u zelf goed aan hoe een matras ligt. Daarnaast kunnen onze experts u prima adviseren. Details als vering, dikte, ondersteuning, hardheid en ventilatie zijn van belang. Wij weten hier alles van! Comfort en een goede nachtrust zijn van belang voor lichaam en geest. De Beddenspecialist kan u adviseren in welk matras het beste bij u past. Kom matrassen testen in Amsterdam aan de Vuurwerkerweg 17a, u bent van harte welkom. Seniorenbedden kunnen ook prima fungeren als medisch bed.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!