Zorgbedden

Naar mate u of iemand in uw omgeving ouder wordt of door omstandigheden geen voldoening meer haalt uit een gemiddeld bed, kan het zo zijn dat u maatregelen moet treffen op het gebied van slaapcomfort. Een zorgbed of ook wel hoog laag bed genoemd, biedt hier een uitstekende oplossing voor. Naast dat een hoog laag bed zorgt voor optimaal slaapcomfort is het bed voorzien van alle benodigde elementen om ook te kunnen functioneren als verpleegbed. Heeft u een hoog laag bed nodig of bent u op zoek naar en nieuw bed maar wilt u wel direct rekening houden met zorg in de toekomst? Dan raden wij een zorgbed van harte aan.

Vroomshoop Care Houston

De Beddenspecialist kan u alle informatie geven over de voordelen van een zorgbed. Zo hebben wij de Vroomshoop Care Houston in ons assortiment. Dit zijn bedden die u van alle gemakken voorzien als het gaat om zorgtoepassingen. Gemak en comfort zijn het allerbelangrijkste bij dit soort bedden. Wij snappen als geen ander dat u het liefst thuis blijft slapen, ongeacht de omstandigheden. Daarom is het prettig om toch voor slaapcomfort te kiezen met bijkomend voordeel dat uw bed tevens kan functioneren als zorgbed.

Meer informatie over een zorgbed?

Heeft u vragen, specifieke wensen of wilt u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van een zorgbed? Kom langs bij ons in Amsterdam! Wij helpen u graag uw perfecte bed te vinden! Wilt u direct een vraag stellen? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Vroomshop care houston

Vroomshoop Care Houston

De bedden van Vroomshoop Care Houston zijn functionele bedden voorzien van zorgtoepassingen. Functionele bedden die verstelbaar zijn in hoogte. Deze functie biedt gemak en comfort, zowel voor uzelf als voor de verpleging. Bij deze bedden voelt u zich helemaal thuis.

Lees verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!