Boxsprings

Bent u op zoek naar een bed met extra ondersteuning? Dan zijn de nieuwe boxsprings een juiste oplossing. Wij bij de Beddenspecialist zijn al sinds 1962 dé partner in uw zoektocht naar het ultieme slaapcomfort. Wij weten als geen ander dat ieder persoon een andere slaaphouding heeft, om deze reden is voor iedereen het perfecte slaapcomfort verschillend. Onze slaapadviseurs voorzien u graag van persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies op slaapgebied. Bent u van plan om een nieuwe boxspring te kopen? Wij nodigen u graag uit om proef te liggen in onze showroom!

Het kopen van complete boxsprings

In principe kan iedere matrassoort worden gebruikt op een boxspring-onderstel, maar in de praktijk wordt de combinatie met een pocketveringmatras het meest gekozen. Wat veel mensen als groot voordeel ervaren van boxspring bedden is de comfortabele hoge instap. Daarnaast zorgt de combinatie van een box en matras voor een zeer goede ventilatie. Een boxspringcombinatie is eenvoudig aan te passen aan uw slaapkamerinterieur gezien de beschikbaarheid in vele stijlen, kleuren en materialen. De slaapadviseurs van De Beddenspecialist helpen u altijd bij het maken van de juiste keuzes, neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!

De Beddenspecialist Amsterdam

De Beddenspecialist is sinds decennia een begrip in Amsterdam-Noord. Wij zijn onderscheidend ten opzichte van nabijgelegen beddenwinkels door onze vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en uitmuntende klantvriendelijkheid. Onze slaapadviseurs zoeken samen met u naar de beste optie aansluitend op uw individuele slaaphouding. Dit kan het combineren van een matras, topper en box zijn, maar ook een complete boxspring. Samen zorgen we voor een optimale nachtrust. Wij luisteren daarbij goed naar uw wensen en bovendien kunt u direct komen proef liggen. Een heerlijke nachtrust, daar gaat het om!

Ontdek de onze boxsprings bij De Beddenspecialist

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over het kopen van een boxspring bed? Wij nodigen u van harte uit om onze boxsprings uit te proberen in onze showroom in Amsterdam-Noord en ontdek welke combinatie het beste bij u past. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak! Dat kan middels het contactformulier, ook kunt u direct bellen naar 020-6316494 of mailen naar info@beta.debeddenspecialist.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom!

 

Volg ons ook op Facebook!

boxsprings

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!