Pocketvering matras

Bent u op zoek naar een nieuw matras voor uw huidige bed? Dan heeft u bij de Beddenspecialist de keuze uit vele verschillende soorten matrassen, van een pocketvering matras tot een traagschuim matras. Omdat een matras kan verschillen in hardheid, dikte, vering en ondersteuning, is de aanschaf van een matras dat precies bij u past een serieuze zaak. Wij bij de Beddenspecialist adviseren u dan ook graag persoonlijk in uw zoektocht naar een nieuw matras.

Groot aanbod aan pocketvering matrassen

U zal niet meteen denken aan alle verschillende soorten matrassen die wij aanbieden bij De Beddenspecialist. Een pocketvering matras kan verschillen in matrashoogte, tijk, comfortlaag, kern en uiteraard de afmeting van het matras. Daarom begrijpen wij als geen ander dat u eerst een matras wilt zien en wilt voelen. Om erachter te komen wat het beste bij uw lichaam, slaaphouding en slaapwensen past, staan wij bij De Beddenspecialist altijd voor u klaar.

Waarom De Beddenspecialist?

Wij bij De Beddenspecialist staan bekend om onze vakkennis door jarenlange ervaring, daarnaast garanderen wij u een juiste kwaliteit/prijsverhouding en vanzelfsprekend uitmuntende klantvriendelijkheid. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan merken, zoals Auping, M line, Beka en Van Landschoot. Naast losse matrassen bieden wij u natuurlijk ook de mogelijkheid voor het aanschaffen van een compleet nieuw bed. Dit houdt in dat u zowel het bed, als een nieuw matras en bedbodem aanschaft. Bij De Beddenspecialist hebben wij een breed assortiment:

Kom proefliggen in onze showroom!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuw pocketvering matras? Dan bent u in onze showroom altijd welkom om eerst even proef te liggen, wij zullen u voorzien van persoonlijk advies voor de juiste keuze. Wilt u meer informatie over een van onze andere slaapsystemen? Neem dan gerust contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook!

pocketvering matras

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!