Matrassen Amsterdam

Wilt u ook lekker wegdromen op die heerlijke matras in uw nieuwe bed van De Beddenspecialist? Al decennia lang zijn wij een begrip op bedden- en matrassengebied.

Assortiment matrassen Amsterdam

Wij hebben een breed assortiment matrassen speciaal voor u geselecteerd op comfort en kwaliteit. De Beddenspecialist verkoopt bekende, gerenommeerde merken zoals Auping, MLine en Van Landschoot. De hardheid van de matrassen varieert van soepel, medium, stevig tot extra stevig. U kunt zelf bepalen wat voor u het meest comfortabel is. Uiteraard voorzien wij u graag van een passend en persoonlijk advies in onze ruime showroom.

Bekijkt u ons assortiment matrassen Amsterdam alvast graag even online? Dat kan via onze online beddenwinkel. Hierop presenteren wij ook ons brede assortiment: bedden, matrassen, bedbodems, boxsprings, ledikanten en dekbedden. Wij hebben tevens een aantal showroomaanbiedingen, die de moeite waard zijn te bekijken. Hierbij geldt wel op=op.

Comfort en goede nachtrust

De aanschaf van een bed en matras is een serieuze aankoop. We besteden namelijk gemiddeld ongeveer 1/3 per dag aan slapen, en dus in bed. De aanschaf van een matras is eigenlijk nog belangrijker dan het bed zelf. Op het matras ligt u namelijk en deze zorgt dus uiteindelijk voor het comfort. Een goede nachtrust is vanzelfsprekend erg belangrijk. Zaken als dikte, vering, ondersteuning, hardheid en ventilatie zijn van belang bij de aankoop van een matras en uw voorkeuren hierin zijn uiterst persoonlijk. U kunt uw voorkeuren kenbaar maken aan één van onze beddenspecialisten die u vervolgens adviseren in de keuze van een matras. Uw nachtrust en comfort staan bij ons voorop. In onze showroom in Amsterdam kunt u zelf de matrassen al eens testen. Zo komen we er ook achter welk matras het beste bij u past. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de matras voor u hebben die precies past bij uw wensen en smaak. U zult hier jarenlang plezier van hebben als u dagelijks heerlijk weg kunt dromen in bed.

Van dinsdag tot zaterdag bent u van harte welkom bij De Beddenspecialist, in onze showroom te Amsterdam. Wij werken ook op afspraak mocht uw voorkeur hier naar uit gaan. In onze showroom tonen wij u een uitgebreid aanbod aan bedden, matrassen en toebehoren.

Wij kenmerken ons door onze vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en klantvriendelijkheid. Voor matrassen Amsterdam moet u bij De Beddenspecialist zijn!

 

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!