beka geltex top
Beka Geltex

HEERLIJK SLAAPCOMFORT DANKZIJ DE NIEUWE GELTEX®

De juiste matras kiezen is allesbehalve evident. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw.
Zo wordt jouw bed, de beste plek ter wereld!

Met deze nieuwe generatie GELTEX® lanceert Beka® een volledig nieuwe schuimcategorie, ‘slow resilient schuim’ in combinatie met een Pocketverenkern. Om elk lichaam de juiste ondersteuning te geven, hebben we het nieuwe GELTEX® schuim ontwikkeld in verschillende comfortgradaties: van een typische comfortlaag tot een stevige supportlaag.
Het resultaat? Ongeëvenaard slaapcomfort.

EEN NIEUWE GENERATIE GELTEX®

De eerste generatie GELTEX® matrassen werd een groot succes dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Beka® bleef inzetten op verbetering in de zoektocht naar het summum van slaapcomfort. Na jarenlange innovatie, lanceert Beka® nu de nieuwe generatie GELTEX®: de focus ligt meer dan ooit op duurzaamheid en een langere levensduur.


ONTDEK HOE GELTEX® HET VERSCHIL MAAKT

Om je te helpen in de zoektocht naar de perfecte matras, heeft Beka® de Slaapdriehoek® ontwikkeld. Een gezond slaapsysteem voldoet namelijk aan drie criteria: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. De nieuwe GELTEX® is het enige schuim dat voldoet aan alle drie de criteria.

 

OPTIMALE VENTILATIE

Met zijn luchtdoorlatend schuim en open celstructuur, controleert GELTEX® slim jouw slaapklimaat voor een goede ventilatie. Het schuim voert de warmte van je lichaam en transpiratievocht af, nog voor je het zelf merkt. Deze bevordert niet alleen de nachtrust, het verbetert de kwaliteit van je slaap én zorgt voor een langere levensduur van jouw matras.

IDEALE DRUKVERDELING

Het nieuwe GELTEX® schuim creëert een speciaal drukverlagend oppervlak dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van je lichaam. Zo draai je ‘s nachts soepel, zonder je slaap te verstoren. Deze ‘slow resilient’ eigenschappen, zorgen samen met zijn open celstructuur en elastische eigenschappen, voor een uitstekende nachtrust.

CORRECTE ONDERSTEUNING

Om je spieren te ontspannen en je wervelkolom te laten regenereren na een lange dag, biedt GELTEX® voldoende ondersteuning aan heel jouw lichaam. Het ‘slow resilient schuim’ past zich aan je slaaphouding aan. Zo krijgt je rug de juiste steun, waar en wanneer het nodig is. Na een comfortabele nacht, ontwaak je vol energie, klaar voor een nieuwe dag.

Door de jaren heen bleven we ons GELTEX® schuim continu verbeteren, met een sterke nadruk op een langere levensduur en een zo duurzaam mogelijk productieproces.
Het resultaat? Twee extra criteria die we vandaag kunnen toevoegen aan de Slaapdriehoek®.

DUURZAME MATERIALEN

Het GELTEX® schuim wordt gemaakt met veel respect en verantwoordelijkheid voor het milieu. Beka® streeft naar duurzaamheid in elke fase van het productieproces: we vermijden productieafval, passen ecologische designprincipes toe en gebruiken zelfs de revolutionaire nieuwe grondstof CO2 polyol. Het resultaat? Tot 1/7de van de traditionele grondstoffen op basis van ruwe olie worden vervangen. Daardoor worden problematische CO2-uitstoten vermeden. Bovendien zijn onze GELTEX® matrassen makkelijker te ontmantelen na gebruik. Ze worden ook hergebruikt in nieuwe producten. Dat is beter voor het milieu. Én voor ons allemaal.

EEN LANGERE LEVENSDUUR

Het nieuwe GELTEX® schuim heeft een veel betere weestand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk. Terwijl matrassen normaal gezien door de jaren heen aan comfort verliezen, blijven de comforteigenschappen van GELTEX® constant. Onderzoek in ons slaaplaboratorium heeft duidelijk uitgewezen dat nieuwe GELTEX® matrassen een langere levensduur hebben, terwijl de slaapkwaliteit constant blijft. Zo geniet je nóg langer van het befaamde GELTEX® comfort.


GARANTIES

Wij geloven in onze producten en zijn ervan overtuigd dat je zeer tevreden zal zijn over je Beka® GELTEX® matras. Daarom geven wij 2 x garantie*:

DE GELTEX® TEVREDENHEIDSGARANTIE*.

Mocht jouw matras niet volledig aan je verwachtingen voldoen, dan kan je na 30 dagen en binnen 90 dagen na levering de Tevredenheidsgarantie inroepen. Waarom pas na 30 dagen?

Omdat je lichaam moet wennen aan de nieuwe matras – je kan in het begin soms enig ongemak ondervinden als gevolg van gespannen spieren.

Dit betekent absoluut niet dat de matras ongeschikt is. Het ongemak wordt veroorzaakt door de nieuwe lighouding en de veranderde ondersteuning van het lichaam.

Voorwaarden:

Eénmalig omruilen* kan tussen de 30 en 90 dagen na levering van uw GELTEX® matras en na online registratie. Deze garantie geldt voor een GELTEX® matras die gebruikt wordt in combinatie met een adequate en correct geplaatste bodem.
(* bij omruiling van een matras GELTEX® Imagine, GELTEX® Touch of GELTEX® Dreamer wordt de kern éénmalig omgeruild van een Medium naar een Firm ligcomfort of omgekeerd, bij omruiling van een matras GELTEX® Escape, GELTEX® Dédicace of GELTEX® Tendresse wordt de volledige matras éénmalig omgeruild van een Medium naar een Firm ligcomfort of omgekeerd).

10 JAAR DEGRESSIEVE GARANTIE*.

Bovenop de wettelijke garantie van 2 jaar geven wij je nog 8 jaar extra degressieve garantie.

Deze garantie gaat in bij levering en betreft alle verborgen fabricagefouten en defecte materialen. Tijdens het eerste en tweede jaar is de wettelijke garantie volledig en dekt ze alle kosten van herstel of vervanging en vervoer. Daarna wordt er rekening gehouden met een waardevermindering door gebruik.

* Lees meer over de voorwaarden.

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!