Voorzorgsmaatregelen Corona

Beste klant,

In deze onzekere tijden willen wij u graag op de hoogte houden van, hoe ons bedrijf omgaat met het corona virus. Vooralsnog zijn wij gewoon geopend, hierin volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Omdat het welzijn van ons allemaal voor alles gaat, hanteren wij wel de nodige voorzorgsmaatregelen in onze winkel, zoals een goede hygiƫne, geen fysiek contact en houden de 1,5 meter afstand aan. Daarbij vragen wij u, als klant, bij klachten, als verkoudheid, niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of verhoging vanaf 38 graden, uw bezoek aan onze winkel uit te stellen.

Voor kwetsbare personen (ouderen en personen met verminderde weerstand) is het mogelijk om een afspraak te maken, zodat u er van verzekerd bent, dat er geen andere klanten in onze winkel aanwezig zijn.

U bent van harte welkom in onze winkel, want juist in deze periode is goed slapen ontzettend belangrijk om fit en sterk te blijven, maar vragen wel uw begrip voor de eerder genoemde voorzorgsmaatregelen.

Uiteraard zijn wij natuurlijk ook telefonisch (020-6316494), en via e-mail info@beta.debeddenspecialist.nl of via het contactformulier op onze website bereikbaar.

Pas goed op uzelf en uw gezondheid!

Pieter en Sylvia

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!