Het perfecte matras betekent een fantastische nachtrust

We hoeven niet onder stoelen of banken te schuiven dat een fijn matras flink bijdraagt aan een goede nachtrust. Naast het slaapcomfort dat een matras biedt, zorgt het ook voor de kwaliteit van de nachtrust. Natuurlijk bestaan er enorm veel types en uitvoeringen. Zo zijn er verschillende merken die zich hebben gespecialiseerd in het ontwerpen en bedenken van het perfecte matras. Iedere persoon is anders en heeft een andere matras nodig. Zo heeft de een voorkeur voor een zacht, warm matras en de andere liever een koel, hard matras.

Elk matras een eigen focus

Van Landschoot ontwikkelde collecties aan matrassen met elk een eigen focus. Zo bestaat het Van Landschoot assortiment uit matrassen die zorgen voor drukverlaging tijdens het slapen of koelte door de ventilerende samenstelling van Vlair.

Kom langs bij ons in Amsterdam!

Om het perfecte matras te vinden, raden wij aan om de collectie aan matrassen te komen bekijken en voelen. Wij adviseren u graag aan de hand van uw wensen! Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Vlair zomeractie

Van Landschoot Vlair

De Vlair toppers en matrassen van Van Landschoot hebben een ongeëvenaarde combinatie van elasticiteit, drukverdeling en ventilatie. Toppers reeds vanaf  € 349,-, en matrassen vanaf € 449,-

Lees verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!