Seniorenbed

Comfort staat centraal bij De Beddenspecialist. Naarmate u ouder wordt is dit nog belangrijker, want in- en uit bed stappen gaat moeizamer. Het comfort van een seniorenbed biedt dan uitkomst. Deze bedden zijn hoger, wat gepaard gaat met een aantal voordelen: het in- en uit het bed stappen wordt vergemakkelijkt net als het opmaken van het bed. Bij De Beddenspecialist in Amsterdam kunt u terecht voor een breed assortiment aan seniorenbedden.

Gemakken van een seniorenbed

seniorenbedZoals reeds gezegd, is vooral de hoogte van een seniorenledikant een groot voordeel. Het is zelfs vaak mogelijk om het bed in hoogte te verstellen, doorgaans elektrisch. Omdat het bed deelbaar is wordt het makkelijker het bed op te maken. De hoogte van het bed heeft hier ook een positieve invloed op. Daarnaast biedt een seniorenbed uw lichaam betere ondersteuning.

Het juiste matras

De keuze voor een juist matras is ook van groot belang, want dit bepaald grotendeels uw slaapcomfort. Een goede nachtrust is als vanzelfsprekend erg belangrijk. Details als dikte, vering, ondersteuning, hardheid en ventilatie zijn van belang bij de aankoop van een matras. Uw persoonlijke voorkeuren spelen hierin een belangrijke rol. Maak uw voorkeuren kenbaar aan één van onze beddenspecialisten! Wij zullen u adviseren in de keuze van een matras.

Nachtrust en comfort

Uw nachtrust en comfort staan bij De Beddenspecialist voorop. In onze showroom in Amsterdam kunt u zelf de matrassen testen. Zo komen wij er ook achter welk matras het beste bij u past. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons het matras vindt, dat precies aansluit op uw wensen en smaak. U zult er jarenlang plezier van hebben, dagelijks heerlijk wegdromen in bed. Een seniorenbed met het juiste matras geeft u het slaapcomfort dat u verdient!

Seniorenbed kopen in Amsterdam?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, of kom proefliggen in onze showroom. De Beddenspecialist is gevestigd u aan de Vuurwerkerweg 17a in Amsterdam. Wij zijn officieel Auping Select dealer.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!