Mline Start Intense Topper

Mline Start Intense Topper

Geef je matras een upgrade met dit Start Intense topmatras, gemaakt van 5 cm dik visco-elastisch schuim (traagschuim). Doordat dit schuim zich perfect naar de contouren van je lichaam vormt, ervaar je een uitstekende drukverdeling en dus meer ligcomfort. Deze Start Intense is verkrijgbaar als een soft of een firm topmatras voor een vlak bed.
Vanaf € 499,00 (voor een 1-persoons)

Extra ligcomfort

Wil je optimaal genieten tijdens het slapen? Of ben je op zoek naar een eenvoudige manier om je huidige matras comfortabeler te maken? In dat geval is de M line Start Intense topper een echte aanrader. Geef je matras een upgrade met dit Start Intense topmatras dat bestaat uit een 5 cm dikke visco-elastische schuimlaag, ook wel traagschuim genoemd. Doordat dit schuim zich perfect naar de contouren van je lichaam vormt ervaar je een uitstekende drukverdeling en dus meer ligcomfort. De topper Start Intense firm is een stevigere variant in vergelijking met de Start Intense Soft, deze is daardoor beter geschikt voor mensen met een bredere lichaamsbouw.

De M line Start Intense topper is speciaal gemaakt om de stijlvolle gestoffeerde matrassen op een boxspring te complementeren, hierdoor kun je op een makkelijke manier het comfort van de kern van de boxspring verbeteren. Daarnaast is de topper ook geschikt om het comfort van een te hard matras te verbeteren. Als je een niet gestoffeerd M line matras bestelt raden we de aanschaf van een topper af, een topmatras heeft in dat geval namelijk geen positief effect op het comfort en ondersteuning van het matras.

Optimale ventilatie voor een fris slaapklimaat

Transpireer je snel? De traagschuim laag heeft een afwerking voorzien van een open celstructuur. Dit zorgt voor een maximale ventilatie en een snelle afvoer en verdamping van transpiratievocht. De tijk is tevens voorzien van HCC technologie (Hygienic Climate Control) dat je een extra gezond en fris slaapklimaat garandeert! De tijk heeft een antibacteriële werking en biedt bescherming tegen huisstofmijt, schadelijke bacteriën, schimmelgroei en onaangename geuren.

Je ideale topper

De M line Start Intense topper is in alle standaard maten leverbaar. Het is ook mogelijk om bij de tweepersoonsmaten deze topper met een split (een inkeping in het hoofdeinde) te bestellen. Een topper met split heb je nodig als je beschikt over een tweepersoonsbed met verstelbare bedbodems. Alle toppers van M line zijn in twee soorten hardheid te bestellen, namelijk soft of firm. Wil je liever een topmatras die hoger is dan 5 centimeter? In dat geval is de M line Luxe Intense topper een goed alternatief.

anti-allergeenja
materiaal tijk84% polyester, 16% viscose
anti huisstofmijtja
materiaaltraagschuim
type kernVisco SG50
garantie5 jaar
tijk afritsbaarja
geproduceerd inNederland

Onderhoud topmatras Start Intense

Zorg voor goed onderhoud om zo lang mogelijk van de topper gebruik te maken. Goede hygiene is belangrijk, sla na het slapen de deken open en lucht met regelmaat de kamer. Was daarnaast met regelmaat de afritsbare hoes (tot 60 graden Celsius) van de topper.

Wil je graag een extra laag comfort toevoegen aan je huidige matras? In dat geval is er een simpele oplossing: een comfortabele topper van M line. De M line toppers zijn uitstekend om je huidige matras extra comfort te geven en de levensduur van je onderliggende matras te verlengen. Een topper is in feite een zeer dun matras van ongeveer 5 tot 10 centimeter. Daarom wordt een topper altijd bovenop een bestaand (gestoffeerd) matras geplaatst. Het dient dus als een aanvulling op je huidige matras. M line heeft om die reden een aantal comfortabele toppers in het assortiment. De M line Start Intense topper is daar een voorbeeld van.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!