Auping

Al 125 jaar waakt Auping over jouw nachtrust. In onze fabrieken in Deventer maken wij bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt, in alle producten die wij voor jou maken. Het vakmanschap van onze slaapspecialisten staat daar borg voor. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. Je kunt altijd zorgeloos gaan slapen – met de zekerheid dat je de volgende dag fris en uitgerust opstaat.

Auping serie Auronde

De Auping Auronde is een echte designklassieker, één die met zijn tijd meegaat. De Auping Auronde wordt regelmatig aangepast aan trends op het gebied van kleur en comfort. Het bed heeft een eigentijds design. Dit bed is speciaal ontworpen door de bekende ontwerper Frans de la Haye.

Lees verder

Auping serie De Criade

De Auping Criade is verstelbaar met het hoofdbord Curl. Deze boxspring is te personaliseren naar eigen stijl. Denk hierbij aan stoffering, kleur, voet- en hoofdborden en verschillende framekleuren. Alles naar eigen smaak. Ook ergonomisch naar persoonlijke wensen af te stemmen.

Lees verder

Auping serie De Essential

De Auping Essential is een echt design bed met een ranke belijning, beschikbaar in de verschillende kleuren Rusty Red, Carbon Black, Skin, Night Blue en Pure White. Het is een eigentijds model dat in iedere slaapkamer past. Bovendien een duurzaam model van gerecyclede materialen.

Lees verder

Auping serie De Match

De Auping Match is een bed met een echte design uitstraling, verkrijgbaar in het model Copenhagen. Het model is aluminium omrand, waarbij u kunt kiezen uit twee varianten. Blank geanodiseerd en zwart geanodiseerd. U heeft de keuze uit rechte en gebogen Match poten.

Lees verder
boxspring

Auping serie De Original Box

De Auping Original Box Spring heeft ingewerkte AVS technologie (Actieve Ventilatie en Support systeem). De box heeft als basis een spiraalbodem gemaakt van spiraalvormige staaldraden, opgespannen en een robuust stalen frame. Deze is te verkrijgen in diverse afmetingen en kleuren.

Lees verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!