Welk matras past bij mij?

Welk matras past bij mij?” Dit is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt. Het kiezen van het juiste matras is essentieel voor een goede nachtrust. Gelukkig hebben wij een breed assortiment aan matrassen waardoor er altijd een voor u tussen zit. Door de ruime keuze begrijpen we dat het moeilijk is om het perfecte matras uit te kiezen. Wij helpen u hier uiteraard graag bij. Graag vertellen we u meer over waar u op moet letten bij het kopen van een matras en welke verschillende mogelijkheden er zijn.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een matras?

Wanneer u een matras koopt is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Uw persoonlijke voorkeuren spelen hier een grote rol in.

  • Comfort en hardheid: de hardheid van de matrassen varieert van soepel, medium, stevig tot extra stevig. U kunt zelf bepalen wat voor u het meest comfortabel is.
  • Lichamelijke aspecten: kenmerken zoals uw lichaamsgewicht, postuur en lengte spelen ook een rol bij het kopen van een nieuw matras. Ook kunnen klachten als rugpijn en nekklachten bepalend zijn voor welk matras u het beste kunt kiezen. Onze specialisten adviseren u hier graag bij.
  • Allergie├źn: bent u allergisch voor huisstofmijt of een bepaalde materiaalstof, dan moet u goed letten op de certificaten en/of labels van het matras.
  • Warmtegevoelig: heeft u het snel warm of koud? Dan is het ventilerend vermogen van een matras een belangrijke eigenschap om op te letten.

Hiernaast zijn er ook nog eigenschappen als de dikte en de vering van het matras. Ook deze zijn erg belangrijk en verschillen per matras. Wij helpen u daarom graag met het uitkiezen van een matras dat perfect bij u past!

Kom proefliggen in onze showroom!

Om er zeker van te zijn dat u een matras kiest dat bij u past kunt u natuurlijk altijd komen proefliggen in onze showroom. Onze specialisten adviseren u ter plaatse. Met ons ruime assortiment hebben wij zeker het perfecte matras voor u. Met het juiste matras kiest u voor de perfecte nachtrust!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze matrassen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom! Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten matrassen en toppers in onze collectie.

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!