Welk matras kiezen?

Heeft u reeds een nieuw bed gekocht en weet u niet welk matras u moet kiezen? Of bent u op zoek naar een nieuw bed met bijpassend matras? Dan bent u bij De Beddenspecialist aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan matrassen waar u heerlijk op kunt wegdromen. Door de vele mogelijkheden is het echter moeilijk om te bepalen welk matras u moet kiezen. Wij helpen u hierbij! Graag vertellen we u meer over waar u op moet letten bij het kopen van een matras en welke verschillende mogelijkheden er zijn.

Matras kiezen, waarop letten?

Bij het kiezen van een matras komt veel kijken. Het gaat hierbij voornamelijk over uw persoonlijke voorkeuren. Er zijn een aantal aspecten waarop u moet letten:

  • Comfort en hardheid: de hardheid van de matrassen varieert van soepel, medium, stevig tot extra stevig. U kunt zelf bepalen wat voor u het meest comfortabel is;
  • Lichamelijke aspecten: kenmerken zoals uw lichaamsgewicht, postuur en lengte spelen ook een rol bij het kopen van een nieuw matras. Daarnaast kunnen lichamelijke klachten als rugpijn en nekklachten ook bepalend zijn voor welk matras u het beste kunt kiezen. Onze specialisten adviseren u hier graag bij;
  • Allergie├źn: bent u allergisch voor huisstofmijt of een bepaalde materiaalstof, dan moet u erg goed opletten op de certificaten en/of labels van het matras;
  • Warmtegevoelig: heeft u het snel warm of koud? Dan is het ventilerend vermogen van een matras een belangrijke eigenschap om op te letten.

Daarnaast komen er nog eigenschappen als de dikte en vering van het matras bij kijken. Wij adviseren u hier graag over!

Verschillende merken

Bij De Beddenspecialist kunt u kiezen uit verschillende merken matrassen:

Kom testen in onze showroom!

Wanneer u niet weet welk matras u moet kiezen kunt u altijd komen proefliggen in onze showroom! U kunt hier aan onze specialisten uw voorkeuren doorgeven en zij adviseren u welke matrassen geschikt zijn voor uw situatie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij het matras voor u hebben dat bij u past. U zult hier jarenlang plezier van hebben!

Wilt u meer weten over onze uitgebreide collectie aan matrassen en toppers? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten matrassen en toppers in onze collectie.

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!