Welk kussen heb ik nodig?

ubica hoofdkussen

Wanneer klanten bij ons in de showroom komen krijgen wij vaak de vraag: “Welk kussen heb ik nodig?”. Een goed kussen is cruciaal voor een goede nachtrust. Er is geen antwoord op de vraag welk kussen nou eigenlijk beste is. Dit is vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur. Naast het kussen en het matras is een goede houding aannemen tijdens het slapen ook van groot belang. Een fijn kussen helpt hier natuurlijk wel bij. Wij vertellen u graag meer over de soorten kussens in ons assortiment en welk kussen bij u past.

Verschillende soorten kussens

Bij De Beddenspecialist hebben wij verschillende soorten kussens in ons assortiment. Er zit er dus altijd wel een voor u tussen. Ieder soort kussen heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, namelijk:

  • Synthetische kussens, deze zijn doorgaans zacht en licht, behoorlijk vast van vorm;
  • Donzen kussens, welke makkelijk te vervormen zijn. Afhankelijk van de hoeveelheid dons is dit kussen harder of minder hard. U kunt zelf kiezen;
  • Schuim kussens, Deze kunnen niet vervormd worden, ze zijn vast van vorm. Dit type kussen geeft optimale ondersteuning voor uw lichaam.

Hiernaast verkopen wij ook kussens die specifiek dienen voor nekondersteuning en zit- en leeskussens. Wij hebben verschillende merken zoals Auping, Ubica, M Line, Ducky Dons en Silvana Support. Kom gerust bij ons langs in de showroom om een kussen uit te kiezen dat perfect bij u past.

Een kussen dat bij u past

Zoals gezegd is het kiezen van het juiste kussen vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom in Amsterdam zodat wij u van passend advies kunnen voorzien over welk kussen u nodig heeft.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze kussen of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!