Welk dekbed is het beste?

Wij krijgen vaak de vraag: “Welk dekbed is het beste?”. Het antwoord op deze vraag is dat dat volledig afhangt van uw persoonlijke voorkeuren. Bij De Beddenspecialist in Amsterdam vindt u het beste dekbed wat past bij uw situatie! We hebben een breed assortiment aan dekbedden. Van dons, synthetisch, katoen en wol. Kom langs in onze showroom en wij adviseren in uw keuze, zodat u een heerlijke nachtrust heeft.

Soorten dekbedden

U kunt kiezen uit verschillende soorten dekbedden. Ten eerste beschikken wij over dekbedden die alle seizoenen mee kunnen. Hier kunt u kiezen tussen een vierseizoenen dekbed met verschillende delen of een klimaat regulerend dekbed. Hiernaast hebben wij dekbedden met synthetische vulling. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende warmteklassen.

Aan de hand van uw wensen geven wij graag het beste advies dat past bij uw situatie. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor kussens en linnengoed die passen bij uw slaapkamer. Zo heeft u alles in huis voor een goede nachtrust en optimaal slaapcomfort!

Vierseizoenendekbed

Ons vierseizoenen dekbed is een prima oplossing voor de wisseling van temperaturen. De seizoenen/jaargetijden stellen verschillende eisen aan dekbedden, helemaal als u temperatuur gevoelig bent. Om dit te realiseren kunt u kiezen voor een vierseizoenen dekbed. Deze bestaat uit verschillende delen, gemakkelijk van elkaar én aan elkaar te gebruiken. Zo is dit het beste dekbed voor u om de temperatuur te beheersen!

Klimaat regulerende dekbedden

Ook een klimaat regulerend dekbed is er voor alle seizoenen. Zo hoeft u niet van dikte te wisselen. De warmte wordt bij u gehouden en een eventueel teveel aan warmte kan ontsnappen. Transparantie en vocht worden snel verspreid. Doordat het makkelijk verdampt, voelen deze dekbedden nooit klam aan.

Synthetische vulling

Tot slot zijn al onze dekbedden beschikbaar in diverse soorten vulling. Van dons, synthetisch, katoen en wol. Een synthetische vulling is er ook in verschillende warmteklassen. Deze is vooral geschikt wanneer u met allergieën kampt, die bijvoorbeeld ontstaan door huisstofmijt.

Dekbed kopen bij De Beddenspecialist?

Kom naar onze showroom in Amsterdam en wij adviseren u graag! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ook bellen met 020-631 64 94.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!