Waar moet een goede boxspring aan voldoen?

Een vraag die wij steeds vaker krijgen is: Waar moet een goede boxspring aan voldoen? De basis van een goede nachtrust is uiteraard een lekker bed. Om deze reden kiest men steeds vaker voor een boxspring. Een boxspring is een van de meest veelzijdige bedden die er is en wordt veelal gebruikt in hotels. Het is een populair slaapsysteem dat bestaat uit een onderstel en meestal een verend matras. Dit verende matras is een typische eigenschap van een boxspring die het comfort vergroot. Een goede boxspring draagt bij aan een goede nachtrust en zorgt ervoor dat u ‘s ochtends met een goed gevoel wakker wordt. Graag vertellen we u hier meer over!

Voordelen van een goede boxspring

Door de luxe uitstraling, comfortabele ligging, en optimale ondersteuning is het geen wonder dat boxsprings tegenwoordig mateloos populair zijn. Dankzij een combinatie van meerdere lagen matrassen geniet u van dubbel slaapcomfort. Op een boxspring kan in principe ieder matras, maar de meest voorkomende combinatie is een pocketvering matras. Het voordeel van dit type matras is de hoge instap. Dit wordt door veel mensen als zeer prettig beschouwd. Tevens zorgt de combinatie van een box en matras voor een zeer goede ventilatie.

Een boxspringcombinatie is eenvoudig aan te passen aan uw slaapkamerinterieur gezien de beschikbaarheid in vele stijlen, kleuren en materialen. Door ons ruime assortiment heeft u genoeg keuze om uw ideale combinatie samen te stellen. Onze specialisten zullen alles op alles zetten zodat u snel kunt genieten van een ideale nachtrust en een boxspring samen te stellen die aan al uw wensen voldoet.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over de ideale boxspring? Neem gerust contact met ons op of kom proefliggen in onze showroom in Amsterdam Noord. Wij hebben een groot assortiment boxsprings op voorraad van verschillende merken. Zo zijn wij Auping Select Dealer, maar u kunt ook bij ons terecht voor boxsprings van Beka, MLine, en Henson Design. Wij helpen u graag met het zoeken naar de boxspring die het beste bij u past voor ultiem slaapcomfort. Bij De Beddenspecialist kiest u voor kwaliteit, expertise, en een ideale nachtrust.

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!