Terug naar de Auping Essential Ledikant

Bedbodem

Vlak

De vlakke spiraalbodem zorgt voor een unieke ondersteuning en ventilatie. Bij Auping krijg je altijd 5 jaar volledige garantie op al onze bedbodems en 35 jaar op draad- en framebreuk.

Handverstelbaar

Het rugdeel kan met de hand versteld worden in 13 posities. Het voetendeel is met de hand verstelbaar in 6 posities. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit. Bij Auping krijg je altijd 5 jaar volledige garantie op al onze bedbodems en 35 jaar op draad- en framebreuk.

etc..

Matras

Wit Matras

Alle Auping matrassen zijn vanuit het hoofdeinde opgebouwd, zodat de zonering optimaal aansluit bij het lichaam. De DPPS pocketveren bewegen onafhankelijk van elkaar waardoor ze nog beter de contouren van het lichaam kunnen volgen. Je hoeft een Auping matras nooit te keren of te draaien.

Matras type

Inizio

De Inizio is de ideale keuze voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs. Beter slapen op een heerlijk comfortabel en ventilerend matras met 3 zones, die past op elke bedbodem. De comfortlaag is van latex en het matras is 18 cm hoog.

Evolve

Auping Evolve; het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor je nachtrust. Want door het gebruik van innovatieve materialen, is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Het matras biedt ondersteuning voor schouder, taille en heupen en is 22 cm hoog.

Gestoffeerd

 

Stofgroep A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stofgroep B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stofgroep C

 

etc…

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!