Tweepersoonsbed kopen

Wilt u een tweepersoonsbed kopen? Dan bent u bij De Beddenspecialist aan het juiste adres! De Beddenspecialist is een beddenwinkel in Amsterdam met een breed assortiment aan tweepersoonsbedden. Wij hebben veel soorten bedden, matrassen en toppers en toebehoren. Graag vertellen we u meer over ons assortiment en waar u op moet letten als u een tweepersoonsbed wil kopen.

Soorten bedden

Wanneer u een tweepersoonsbed wil kopen bij De Beddenspecialist heeft u de keuze uit twee soorten bedden.

Boxsprings

Een boxspring is een doos (box) met veren (spring). In elke boxspring zitten metalen veren (pocket of bonell), deze kunnen allemaal naar boven en naar beneden bewegen en geven dus een heel nauwkeurige ondersteuning. Er zijn vele mogelijkheden qua uiterlijk, ook losse hoofd- en voetborden. Een boxspring is geschikt voor elk matras, maar in principe bedoeld voor pocket matrassen. Wij hebben een breed assortiment aan boxsprings. Neem hier een kijkje voor meer informatie.

Ledikanten

Een ledikant is letterlijk de bedconstructie of bedframe. Het is dus een onderdeel van een bed, maar dan zonder een lattenbodem en een matras. Het is bij het kopen van een ledikant dus belangrijk om na te gaan of deze netjes aansluit in de inrichting van uw slaapkamer. Daarnaast kan het zo zijn dat u speciale wensen heeft op het gebied van functionaliteit. Zo kunt u een van onze velen matrassen kiezen die perfect passen bij onze ledikanten.

Welk tweepersoonsbed kopen?

Nu u weet welke opties u heeft voor het kopen van een tweepersoonsbed vertellen we u graag waar u op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te bedenken welke functies en eigenschappen voor u belangrijk zijn en welk type bed daar het best bij past. Heeft u bijvoorbeeld last van nek- of rugklachten? Dan adviseren wij u een boxspring aan te schaffen. Daarnaast kunt u het beste aan de hand van uw slaapgewoonten een matras en dekbed uitkiezen. Slaapt u op uw buik, rug of zij? En heeft u het ’s nachts warm of koud? De antwoorden op deze vragen kunnen u helpen een geschikt tweepersoonsbed en toebehoren te kopen. Tot slot wilt u natuurlijk een bed die in uw slaapkamer past. Vraag onze adviseurs om een advies of kom langs in onze showroom om onze bedden in het echt te bewonderen!

Vragen? Neem contact op!

Heeft u nog vragen met betrekking tot het kopen van een tweepersoonsbed? Neem dan contact met ons op of kom proefliggen in onze showroom.

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!