Tweepersoons matras

tweepersoons matrasHeeft u een nieuw tweepersoonsbed gekocht en zoekt u hiervoor nog een bijpassend matras? Dat komt goed uit! Bij De Beddenspecialist hebben wij namelijk een breed assortiment aan matrassen, waaronder een tweepersoons matras. Al decennia lang zijn wij een begrip op bedden- en matrassengebied in Amsterdam en omstreken. Door ons brede assortiment kan het echter lastig zijn om het juiste tweepersoons matras te kiezen. Daarom kunnen onze adviseurs u hierbij helpen! Graag vertellen we meer over de soorten tweepersoons matrassen en waar u op moet letten wanneer u een matras wilt aanschaffen.

Soorten tweepersoons matrassen

Wist u dat de aanschaf van een matras eigenlijk belangrijker is dan het bed zelf? Een matras bepaalt namelijk het slaapcomfort. Al onze matrassen zijn dan ook speciaal door ons geselecteerd op comfort en kwaliteit. Daarnaast hebben wij voor elk soort bed een geschikt matras. Heeft u een boxspring? Dan adviseren wij u om een verend matras aan te schaffen. Dit matras heeft een binnenvering van metalen springveren. Hierdoor ontstaat er meer comfort en kunnen ‘zones’ worden ingesteld voor meer of minder tegendruk. Een ander bekend veringmatras die geschikt is voor een boxspring is bonellvering, het klassieke matras met springveren die onderling met elkaar zijn verbonden. Bent u in het bezit van een ledikant? Dan heeft u de keuze uit veel verschillende matrassen, waaronder een koudschuim matras, traagschuim matras en meer!

Tweepersoons matras kopen, waarop letten?

Wanneer u een tweepersoons matras gaat kopen komt hier veel bij kijken. Er zijn een aantal aspecten waar u op moet letten:

  • Dikte;
  • Vering;
  • Ondersteuning;
  • Hardheid;
  • Ventilatie.

Daarnaast kunnen er ook lichamelijke aspecten meespelen, zoals uw lichaamsgewicht, postuur en lengte. Heeft u allergie├źn? Let dan goed op de certificaten en/of labels van het matras!

Verschillende merken

Bij De Beddenspecialist kunt u kiezen uit verschillende merken matrassen:

Interesse in een tweepersoons matras? Kom proefliggen in onze showroom!

Naast de besproken aspecten die belangrijk zijn voor het kiezen van een matras, is het natuurlijk het belangrijkst hoe u het matras vindt liggen. Wij heten u dan ook van harte welkom in onze showroom om onze matrassen uit te proberen! U vindt ons op de Vuurwerkerweg nummer 17a in Amsterdam. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen door contact met ons op te nemen!

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!