Traagschuim matras

Een traagschuim matras komt voor in verschillende soorten en maten. Niet alleen in de winkel, ook op het moment dat u het product heeft aangeschaft komt het in verschillende soorten en maten. Dat klinkt misschien gek, maar dat maakt het niet minder waar. Een traagschuim matras beschikt namelijk over unieke producteigenschappen die het mogelijk maken zich aan te passen in termen van de zachtheid. Deze unieke producteigenschap wordt aangestuurd op basis van uw lichaamswarmte en gewicht en resulteert in optimaal comfort.

Verschil koudschuim en traagschuim matras

Traagschuim moet niet verward worden met koudschuim. Koudschuim is een andere variant van het matras die ook unieke producteigenschappen met zich meebrengt en daarom wel degelijk verschilt. De naam van een koudschuim matras wordt ontleent aan de manier van produceren vanwege het feit dat het schuim in koude vormmallen wordt gegoten en gemaakt is van polyurethaan. Het materiaal brengt een extra grote duurzaamheid en veerkracht met zich mee, in tegenstelling tot het matras van traagschuim. Traagschuim bestaat namelijk uit visco-elastisch polyurethaan waardoor het zachter wordt wanneer het in aanraking komt met lichaamswarmte en gewicht.

Voordelen van een traagschuim matras

Het meest voor de hand liggende voordeel dat het kopen van een traagschuim met zich meebrengt is dat ze erg druk verlagend zijn. Dit komt omdat ze zich aan de vorm van het lichaam aanpassen en geen tegendruk bieden aan de spieren en zenuwbanen. Waar u wel op moet letten bij het aanschaffen van een traagschuim matras is dat de kwaliteit hevig verschilt. De selectie merken die De Beddenspecialist biedt kenmerkt zich echter door hoogwaardige kwaliteit!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

De Beddenspecialist raakt nooit uitgepraat over hetgeen een traagschuim matras kan bieden. Bij elke vraag kunt u dan ook bij ons terecht. Graag verwelkomen wij u in onze vestiging in Amsterdam waar u ons productaanbod kunt bewonderen en zelfs kunt proefliggen op een van onze matrassen. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door simpelweg het contactformulier in te vullen. Wij staan dan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!