Topmatras

Heeft u pas een nieuw matras gekocht, maar ervaart u het matras nog niet als optimaal? Dan is een topmatras wellicht iets voor u! Er zijn veel redenen om een topmatras, ook wel topper of dekmatras genoemd, aan te schaffen. In alle gevallen verhoogt het topmatras het gewenste ligcomfort. De Beddenspecialist biedt diverse soorten toppers aan. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een topmatras en welke toppers wij in ons assortiment hebben!

Voordelen van een topmatras

Een topmatras wordt steeds populairder. Dit is niet voor niets, want toppers brengen ook veel voordelen met zich mee. Allereerst zorgen toppers voor een verbeterd ligcomfort, zonder dat u de ondersteuning van uw eigen matras verliest. Daarnaast biedt een dekmatras uitkomst wanneer u rug-, nek- of schouderklachten heeft. Dit matras zorgt namelijk voor een zachte demping van de drukpunten op uw lichaam. Een topper komt ook goed van pas wanneer u een 2-persoonsbed met 2 x 1-persoonsmatrassen heeft. Hierdoor is de kans groot dat u last heeft van een vervelende naad tussen de matrassen. Wanneer u er een topper overheen legt, verdwijnt de naad tussen de twee matrassen. Tot slot verlengt een topmatras de levensduur van het onderliggende matras. Deze slijt immers minder hard en hij blijft schoon.

Ruime keuze en advies op maat

De Beddenspecialist biedt een ruime keuze aan topmatrassen. Onze toppers zijn onderverdeeld in verschillende maten en prijsklassen. Daarnaast bieden wij toppers van de volgende merken:

Schuimvulling soorten

Naast verschillende merken hebben wij ook verschillende soorten schuimvulling.

  • Koudschuim: dit is een polyurethaan schuim. Het heeft een open celstructuur en zal daardoor vocht beter opnemen;
  • Latex (schuimrubber): deze bestaat uit een blok van zachter of harder geschuimde, natuurlijke en synthetische rubberdeeltjes. Deze samenstelling heeft een hoge conformiteit, zodat de latex goed aansluit aan het lichaam;
  • Traagschuim: dit is een synthetisch schuim. Het reageert visco-elastisch op het gewicht en de warmte van uw lichaam. Hierdoor neemt het de vorm van uw lichaam aan en wordt u dus goed ondersteund over uw gehele lichaam.

Naast deze standaard toppers kunt u zelfs voor toppers met verschillende schuimen verwerkt in één topmatras bij ons terecht. Door deze matrassen om te draaien kunt u dus genieten van twee verschillende slaapbelevenissen.

Kom proefliggen in onze showroom!

Bent u er nog niet over uit welk topmatras het beste bij u past? Kom proefliggen in onze showroom! U kunt uiteraard ook uw vraag stellen door contact met ons op te nemen.

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!