RUF Betten – Exclusieve Duitse designbedden

Al meer dan 40 jaar is het designlabel Ruf Betten uit Rastatt (D) leverancier van slaapcomfort. Sinds enige jaren is Ruf Betten een dochteronderneming van het bekende designmerk Rolf Benz. Kwaliteit en betrouwbaarheid waren en zijn belangrijke argumenten voor de collectie van Ruf Betten. Hier is in de laatste jaren nog een belangrijk argument bij gekomen, namelijk design. Een groot deel van de collectie is volledig ontwikkelt in samenwerking met internationale designers:

  • Panreck + Klein
  • Thomas Althaus
  • Kommer + Kors
  • Prof. Stefan Heilioger, Doser + Zimprich
  • Brigitte Lichtner, Schnabel + Schneider en Matthias Rossow.

Nieuwe collectie van Ruf Betten

Ruf BettenNieuw in de collectie is de Veronesse Boxspring (design Matthias Rossow). Deze boxspring geeft de mogelijkheid een volledig individueel slaapcomfort en design te creëren. De gebruiker kan zijn eigen lig comfort en design hoofdbord erbij kiezen. Sommige boxsprings hebben zelfs een geïntegreerde functie, zijn verstelbaar op comfort hoogte en verrijdbaar. Voor de gehele collectie geldt dat men de keuze heeft uit meer dan 300 stoffen van modern tot klassiek. Samengevat biedt Ruf Betten Design, Functie en Comfort in de collectie.

Waar kunt u Ruf Betten vinden?

U vindt Ruf Betten uitsluitend bij geselecteerde dealers. Voor Amsterdam en omstreken is dit De Beddenspecialist aan de Vuurwerkerweg 17a, 1032 KN te Amsterdam Noord (020-6316494). Er zijn voldoende gratis parkeerplekken voor de deur. Voor meer informatie kijkt u ook eens op www.ruf-betten.de

De Beddenspecialist Amsterdam, voor hét ultieme slaapcomfort

Voor hét ultieme slaapcomfort bent u bij De Beddenspecialist in Amsterdam Noord aan het juiste adres. Naast Ruf Betten vindt u bij ons ook andere gerenommeerde merken. Onze showroom in Amsterdam staat in het teken van een gezonde nachtrust. Slaapcomfort op maat, geheel naar uw wensen is bij ons mogelijk. Kom “proefliggen” bij onze beddenwinkel in Amsterdam. Onze professionele medewerkers kunnen u ook prima begeleiden en adviseren.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!