MLine Ultimate

Anders dan de M line Intense staat de Ultimate niet op 4 poten, maar op een frame dat rondom de hele box loopt. Ook binnenin zit het net even anders. Bij de Ultimate is de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim namelijk opgedeeld in zones met ergonomische schouderzone. Hierdoor vormen uw matras en de bedbodem zich samen nog beter naar uw lichaam. Dankzij dit grote aanpassingsvermogen zorgt de Ultimate voor een optimaal ligcomfort, omdat uw schouders en rug precies de juiste ondersteuning krijgen.

M line Ultimate

Boxspring met hybride techniek en frame onderstel rondom de boxspring. Voorzien van ergonomische schouderzone. Zowel vlak als elektrisch (wordt standaard voorzien van voetbeugel – niet op foto) verstelbaar leverbaar. Op uw smaak aan te passen door ruime keuze uit kwaliteitsstoffen, framekleuren en hoofdborden

Slow Motion matras

De Ultimate kunt u combineren met de M line Slow Motion 3, 4, 5, 6, 7 of 8. De Slow Motion 5 t/m 8 zijn ook gestoffeerd leverbaar. Gestoffeerde Slow Motion matrassen zijn geschikt voor M line toppers met visco-elastisch schuim van 5 of 8 cm.

M Line Ultimate hoofdbord en detail

M Line Ultimate poten

 

M Line Ultimate details

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!