Mline Iconic

Het Mline Iconic schuimmatras combineert de nieuwste technieken met een Talalay latex toplaag, waardoor het aanvoelt als slapen op lucht.

Mline Iconic Star 3

MLine Iconic Star 3 matras

De Talalay latex toplaag zorgt voor een zacht comfort. Het matras volgt en ondersteunt de contouren van je lichaam waar nodig. De Iconic Star 3 heeft een zachte toplaag. Vanaf € 799,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Iconic Star 4

MLine Iconic Star 4 matras

De Talalay latex toplaag zorgt voor een zacht comfort. Het matras volgt en ondersteunt de contouren van je lichaam waar nodig. De Iconic Star 4 heeft een stevige toplaag. Vanaf € 799,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Iconic Hero 5

MLine Iconic Hero 5 matras

Voorzien van Talalay Latex toplaag, milieuvriendelijke tijk en koudschuim wat zich vormt naar jouw lichaam. De Iconic Hero 5 heeft een zachte toplaag. Vanaf € 1.099,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Iconic Hero 6

MLine Iconic Hero 6 matras

Voorzien van Talalay Latex toplaag, milieuvriendelijke tijk en koudschuim wat zich vormt naar jouw lichaam. De Iconic Hero 6 heeft een stevige toplaag. Vanaf € 1.099,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Iconic Legend 7

MLine Iconic Legend 7 matras

Voorzien van de nieuwste technieken op slaapgebied: Contour Support laag, gezoneerde mini pocket veren en een toplaag van flexibel Talalay latex. De Iconic Legend 7 heeft een zachte toplaag. Vanaf € 1.399,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
Mline Iconic Legend 8

MLine Iconic Legend 8 matras

Voorzien van de nieuwste technieken op slaapgebied: Contour Support laag, gezoneerde mini pocket veren en een toplaag van flexibel Talalay latex. De Iconic Legend 8 heeft een stevige toplaag. Vanaf € 1.399,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!