Mline Cool Motion

Cool Motion

De nieuwste techniek is verwerkt in dit koud- en traagschuim matras, omhuld met een klimaat regulerende tijk.

Het M line Cool Motion matras heeft een finish die voor een betere klimaatregulering zorgt. Het verschil tussen de even en oneven matrassen is de stevigheid, oneven matrassen hebben een soft toplaag, terwijl deze bij even matrassen firm is. Combineer voor het beste resultaat de M line matrassen met een M line bed of boxspring.

Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid, gedurende de slaap focust je lichaam zich sterk op herstel. Topsporters van Jumbo Visma, NOC*NSF en TeamNL zweren dan ook bij M line. De kwaliteit en comfort die M line garandeert helpt sporters om het maximale uit hun sportprestaties te halen. Ook voor de vermindering van fysieke klachten heeft M line een uitstekende reputatie. Fysiotherapeuten raden daarom graag M line aan.

MLine Cool Motion 1

Mline Cool Motion matras 1

Het Cool Motion 1 matras biedt perfecte ondersteuning dankzij de combinatie van HR en visco-elastisch schuim. Voorzien van zachte toplaag. Vanaf € 799,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Cool Motion 2

Mline Cool Motion matras 2

Het Cool Motion 2 matras biedt perfecte ondersteuning dankzij de combinatie van HR en visco-elastisch schuim. Voorzien van firm toplaag. Vanaf € 799,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Cool Motion 3

Mline Cool Motion matras 3

Naast HR en visco-elastisch schuim bevat het Cool Motion 3 matras een Clima Support laag voor optimale ventilatie. Voorzien van zachte toplaag. Vanaf € 1.099,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Cool Motion 4

Mline Cool Motion matras 4

Naast HR en visco-elastisch schuim bevat het Cool Motion 4 matras een Clima Support laag voor optimale ventilatie. Voorzien van firm toplaag. Vanaf € 1.099,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Cool Motion 5

Mline Cool Motion matras 5

Het Cool Motion 5 matras is opgebouwd uit pocketveren, met daarop lagen van HR schuim en visco-elastisch schuim. Voorzien van zachte toplaag. Vanaf € 1.499,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Cool Motion 6

Mline Cool Motion matras 6

Het Cool Motion 6 matras is opgebouwd uit pocketveren, met daarop lagen van HR schuim en visco-elastisch schuim. Voorzien van firm toplaag. Vanaf € 1.499,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Cool Motion 7

Mline Cool Motion matras 7

De premium onder de Cool Motion matrassen. In dit matras zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. Voorzien van zachte toplaag. Vanaf € 1.799,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder
MLine Cool Motion 8

Mline Cool Motion matras 8

De premium onder de Cool Motion matrassen. In dit matras zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. Voorzien van firm toplaag. Vanaf € 1.799,00 (voor een 1-persoons matras).

Verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!