Mintjens Sleepline

100% eco friendly

Respect voor de natuur staat centraal voor de Mintjens Group. Het zorgvuldig geselecteerde hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De ecologische oliën bevatten geen schadelijke stoffen en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie.

100% Belgisch

Al meer dan 50 jaar produceert het familiebedrijf Mintjens Group eiken meubelen van topkwaliteit in het Kempische Westmalle. Made in Belgium is niet zomaar een statement, maar staat voor kwaliteit, knowhow, flexibilieit, correcte levertijden en een snelle betrouwbare service.

100% Kwaliteit

De designers van Mintjens Group zijn steeds op zoek naar de nieuwste technologieën om een betaalbaar, kwalitatief en aantrekkelijk product te maken. Het hout van de massieve eiken meubels wordt zorgvuldig geselecteerd om het allerbeste resultaat te bekomen.
Benieuwd naar de producten van Mintjens? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

mintjens eden

Mintjens Eden

In de slaapkamer Eden ontwaak je elke dag opnieuw uitgerust. Deze houten slaapkamer zorgt ongetwijfeld voor een gezonde slaapomgeving en verkwikkend slaapcomfort.

Lees verder
stuga bed

Mintjens Stuga

“Less is more” geldt absoluut voor de collectie Stuga. De strakke plankenstructuur, de lange grepen van de kastdeuren en het minimalistische design zijn slechts enkele kenmerken van deze prachtige slaapcollectie.

Lees verder
santos mintjens bed

Mintjens Santos

Organisch design

Lees verder
bronx mintjens slaapkamer

Mintjens Bronx

Lees verder

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!