De Beddenspecialist, uw matrassenwinkel in Amsterdam

De Beddenspecialist is dé matrassenwinkel in Amsterdam, in onze showroom vindt u prachtige matrassen van goede kwaliteit. U bent van harte welkom om te komen proefliggen op één van de merkmatrassen in onze showroom aan de Vuurwerkerweg 17a in Amsterdam. Onze professionele medewerkers hebben ruime ervaring en hanteren een professionele werkwijze, laat u gerust adviseren over de beste oplossing. Slaapcomfort dat aansluit op uw fysieke gesteldheid, daar gaat het om.

Kwalitatieve merken van goede kwaliteit

matrassenwinkel AmsterdamWij hebben matrassen en matrassenbodems in ons assortiment van kwalitatief goede merken. Denk onder andere aan Auping, Mline, Ubica, Van Landschoot, Yuno en Dream-Inn. Met regelmaat plaatsen wij voordelige acties van verschillende merken en diverse showroomaanbiedingen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of binnenlopen in onze matrassenwinkel in Amsterdam.

Ons brede assortiment, voor optimaal slaapcomfort

De Beddenspecialist is niet alleen gespecialiseerd in matrassenbodems en matrassen, maar eigenlijk in vrijwel alles dat met slaapcomfort te maken heeft. U vindt de volgende producten in ons assortiment:

  • Boxsprings. Een boxspring is een systeem dat bestaat uit een onderstel en een verend matras.
  • Kussens van verschillende materialen zoals synthetisch, dons en schuim.
  • Ledikanten die mooi aansluiten op de inrichting van uw slaapkamer of het gastenverblijf.
  • Seniorenbedden voor optimaal slaapcomfort.
  • Zorgbedden, oftewel functionele bedden voor u en de verpleging.
  • Bedtextiel zoals dekbedden, kussens en linnengoed.

Matrassenwinkel Amsterdam, voor een heerlijke nachtrust. Kom langs!

U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan onze showroom in Amsterdam, op uw gemak ons assortiment bekijken en proefliggen op een matras naar keuze. Optimaal slaapcomfort, daar gaat het om en langdurig (duurzaam) gebruik van uw nieuwe bed. Bij levering binnen Amsterdam en een straal van 20 km rekenen wij geen kosten. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen of bellen met 020-631 64 94.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!